Värmen flyter runt i klassrummet


Enrique San Pedro 2013-04-17

Utsikt från GS 23 på Torskolan.
Utsikt från GS 23 på Torskolan.

Känns som det vore ett tag sedan någon tog upp det här. Så nu ska jag berätta en 77 ord lång historia om hur jag upplever en skoldag i juni.





Huvudvärk på direkten

Föreställ dig en helt normal skoldag en måndag i början av juni. Allting är helt okej när du sätter dig ner i klassrummet på Torskolan. Men det tar inte speciellt lång tid innan helvetet reser sig till ytan. Du kommer tillbaka från din lunchrast och kan nästan se värmen som flyter runt i klassrummet. Du får huvudvärk nästan på direkten och lägger dig ner på bänken och känner hur allt vatten i kroppen bara sipprar ut ur munnen på dig.

Folk tar det inte seriöst

Om du inte riktigt fattat vad min historia här ovan handlar om så ska jag förklara det nu: Det är för j - a varmt i klassrummet! Många tänker säkert så här just nu: "Pff skitsnack" eller "sluta överdriv". Det är det största problemet, folk tar det inte seriöst. Förra året kunde vi inte ha lektion i vårt klassrum i GS vissa tider på dagen bara för att det var för varmt. Nu finns det säkert någon där ute som säger: "Öppna fönstret då!" Såklart har vi redan testat det, men bara två av fem fönster går att öppna plus att dom vi kan öppna är det kedjor på, vilket innebär en luftspringa på max 10 cm. Den ända lösningen på denna fullt seriösa fråga är ventialationssystem. Detta var ingen fråga förresten, detta är ett obligatoriskt måste!

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
1. Elever ska tydligen få stå ut med det mesta Agda 2013-04-23



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus