Fejkade Alexandra Nilsson


Elev 9C 2011-03-14

www.flickr.com creative commons by toner
www.flickr.com creative commons by toner

Alexandra Nilsson, mer känd genom bloggnamnet Kissie, har fått många flickor att må dåligt men har också skaffat sig fans och en del vill vara precis som henne.
Det finns både killar och tjejer som inte alls gillar henne och kommenterar blogginläggen med att hon är ful, konstig, störd, fejk, bratz, egoistisk och detta är 10% av dom negativa kommentarerna.


Men om någon skriver att hon ser ut som en bratzdocka och menar det negativt, tar hon det som en komplimang för att hon vill se ut som en uppstoppad docka!
Enligt henne är detta vackert och jag förstår mig inte på henne.
I ett inlägg på sin blogg skrev hon upp ett antal punkter om vilken chock killarna får när tjejerna tar av sig allt smink inklusive lösögonfransar, korsetter som håller in magen, brun utan sol kräm som är insmetad över hela kroppen, puch-up bh:n och många fler saker som gör att man inte är sig själv. Hon tror alltså att alla tjejer är såhär fejk som hon är. Hon har gjort några förändringar i ansiktet under året 2010.
Hon har sprutat in massa botox i läpparna. Botox är ett medel som gör läpparna ”fylligare” och större. Enligt mig är hennes läppar så pass stora att dom ser helt onaturliga ut och hennes läppar borde spricka snart. Hon har 70 E-F i bh-storlek och som ni förstår…. FEJK!

Något lustigt påhitt som Kissie har hittat på är att banta. Hon väger ca 55 kg och detta är för mycket enligt henne och vill väga 45-47kg. Visst för dom människor som mår dåligt av att vara överviktiga och vill banta för att må bra och kunna köpa vilka kläder man vill, så är storleken ett problem. Storlek på kläder varierar men i finare butiker som Zara finns högst 38 i storlek skulle jag tro. Vissa affärer har storlek 44-46 och jag tycker det är bra för då kan vem som helst i stort sätt köpa sådana kläder som är populära, ” inne ” nu. Gina Tricot, Kappahl och Lindex är tre av några affärer som har storlekar över 40.

Jag tycker att det är synd om Kissie. Hon har ändrat sig för mycket i utseendet och blivit en diva som hon tror att alla lyssnar till. Hennes liv skulle rasa om botox eller bröstimplat skulle sluta att tillverkas. Jag tycker att man ska vara som man är.
Jag han hålla med om att nästan alla har något som dom skulle vilja ändra i sitt utseende men Kissie har gått överstyr. När hon en dag inser att hon är fullständigt fejk så är det antagligen försent att ändra på det.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus