En tidning till Dig från Göteborgs Stad
Torsdagen den 25 april 2024 - klockan 06:55
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »

Innehållsrik läsning


Björn Hultman 2001-10-19

Tillhör du, liksom jag, en av de övergivna konsumenter som svurit över hemelektronikföretagets ovilja att ta hand om reklamationer? Över oförmågan att ens svara i telefon?
Vi är inte ensamma. Konsument Göteborg har fått ta emot en lavin av klagomål. Läs mer längre fram i tidningen, där vi också ber företagen om en förklaring.
Som vanligt innehåller Vårt Göteborg mycket angelägen läsning: här kan du bland annat sätta dig in i det nya läkarsystemet, den nya handikapplanen och den nya personuppgiftslagen.
Men du får också veta allt om höstens teaterpremiärer, den nyrenoverade Konsthallen och om två glada städerskor som fick resa till Paris på bekostnad av ”Vitterheten”, Göteborgs egen ärevördiga akademi. Aldrig hört talas om den? Läs mer på mitten.
Mer att läsa, alltså – och oftare! Vårt Göteborg är numera månadstidning. Du fick förra numret för en månad sedan – eller skulle ha fått. Tyvärr fungerade inte distributionen tillfredsställande, många hushåll blev utan tidning.
Det här numret ska dimpa ner i din brevlåda på lördag morgon 6 oktober. Gör den inte det så hör av dig! Du finner telefonnummer och mejladresser i redaktionsrutan här intill.
Och till dig som har tidningen i handen: Trevlig läsning!

Björn Hultman
redaktör

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Vårt Göteborg
Ansvarig utgivare:   Ulf Källström
Webmaster:   Ulf Källström