ORGELFORUM - Sveriges enda orgeltidskrift!
Tisdagen den 7 april 2020 - klockan 08:04
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Årsmötet BlekingeOrgel flyttas till nästa år


Hans Fagius 2020-01-04

Bild:Anders Johnsson


Som en följd av coronaviruset covid-19 har Svenska Orgelsällskapets styrelse beslutat att ställa in årets årsmöte BlekingeOrgel som var planerat till Karlskrona med omnejd 8-10 maj.


Men vi vänder det till det positiva och flyttar hela arrangemanget ett helt år till motsvarande helg – 7-9 maj 2021. Vi satsar på att vi genomför samma program med samma solister och med samma utfärder. Våra sponsorer har lovat att vi får behålla de bidrag vi har fått till årets årsmöte och spara till nästa år. Samma hotell är bokat. Naturligtvis återkommer vi med ny information i slutet av året, men alla kan redan nu skriva in 7-9 maj i sina kalendrar.

De som har bokat hotell Conrad behöver inte avboka, det gör vi kollektivt genom Orgelsällskapet. Och de som har betalat in deltagaravgiften får den återbetalad genom Erik Svenssons försorg. Inför nästa år börjar vi alltså från noll med ny hotellbokning och ny inbetalning av deltagaravgift.

Vi kommer att genomföra ett litet årsmöte i Nässjö måndagen den 7 september. Vi återkommer med information om detta.

Svenska Orgelsällskapets styrelse/

Hans Fagius


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare


Warning: include(/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/se/include/components/print_webvoter_poll.php): failed to open stream: Filen eller katalogen finns inte in /shared/www/webnews.textalk.com/20200311142944-903d173/include/template.php on line 1065

Warning: include(): Failed opening '/shared/www/webnews.textalk.com/current/www/se/include/components/print_webvoter_poll.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php56/lib/php:.') in /shared/www/webnews.textalk.com/20200311142944-903d173/include/template.php on line 1065


Svenska Orgelsällskapet
Textalk

Det danske orgelselskab

Svenska Orgelsällskapets hemsida
Ansvarig utgivare:   Jan Cedmark
Webmaster:   Anders Gustavsson
Redaktion:   Anders, Marcus