ORGELFORUM - Sveriges enda orgeltidskrift!
Lördagen den 30 maj 2020 - klockan 01:18
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Kyrkomusikforum


Anders Gustavsson 2004-01-17

Nu finns möjlighet att diskutera och utbyta tankar och idéer med andra orgelintresserade direkt på nätet. Det är Patrik Lindblom, en av Svenska Orgelsällskapets medlemmar, som tagit detta utomordentliga initiativ. Klicka på "kyrkomusikforum" i högermarginalen för att komma vidare till forumet.

Patrik Lindblom skriver:

"1995 startade jag epostlistan Kyrkomusik-L där ett antal personer med liv och lust diskuterade framförallt orglar och orgelmusik. Nu har forumet fått en nystart. Det nya Kyrkomusikforum har fördelen att vara webbaserat och ämnesindelat.

Vi har på två månader redan fått 63 registrerade medlemmar utan annan annonsering än "djungeltrumman" och många fler kommer varje dag in som gäster och kollar nya meddelanden. Många av medlemmarna är namnkunniga organister, orgelforskare m.fl. Det pågår intressanta debatter om organistutbildningarna, restaureringen av orglar m.m. och jag är hoppfull inför att vi som komplement till den utmärkta Orgelforum nu även har ett snabbt debattforum för diskussioner, tips och frågeställningar."

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Svenska Orgelsällskapet
Textalk

Det danske orgelselskab

Svenska Orgelsällskapets hemsida
Ansvarig utgivare:   Jan Cedmark
Webmaster:   Anders Gustavsson
Redaktion:   Anders, Marcus