Söndagen den 24 september 2023 - klockan 23:19
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Gökotta, boule och årsmöte


Gunilla Nilsson 2021-06-12


I år var Göken med oss uppe vid Vakällan!

Äntligen kunde vi träffas igen. Utomhus och med avstånd till varandra träffades vi en tidig sönddagsmorgon uppe vid Vakällan i Dagstorp. I strålande solsken dessutom. Ett femtontal medlemmar hörsammade denna inbjudan och fick full utdelning. En mysig plats, göken gol och vi fick umgås. En promenad runt i skogen startade gemenskapen, medhavd matsäck smakade gott och som ”grädde på moset” fick vi njuta av några medlemmars sång och musik. De som hade med sig instrument och bjöd på denna underhållning var systrarna Prytz, Siw och Elsie som spelade Ukulele och gitarr. Anna-Lena spelade dragspel och Sture hade med sig trumsetet som han använde lite smekande. Det gällde ju att inte skrämma göken. Tack för denna stund. Denna gång gol göken flera gånger och det var första gökottan göken hört av sig under de tretton år jag varit med föreningens gökottor. 

Torsdagen den 17: juni inbjuds medlemmarna till Snapen där vi detta år skall träffas på avstånd, hålla det uppskjutna årsmötet samt få besök av sånggruppen Fyrton. Annorlunda blir det då vi fortfarande har restriktioner. Anmälan till detta möte måste ske senast måndagen den 14:e juni till Gunilla eller Arne. 

Boulespel vid banan i Väring är i full gång och där spelar mellan 10-20 medlemmar boule varje tisdag mellan klockan 10-12. Full fart på boulespel, trevlig samvaro och mys varje tisdag förmiddag är medlemmarna välkomna till.

Några rader från Väringbygdens seniorer/Gunilla


Tipsa en vän Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil