Tisdagen den 19 mars 2024 - klockan 11:01
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Väringbygdens seniorers årsmöte avklarat


Gunilla Nilsson 2022-03-05

<span>Väringbygdens seniorer har haft årsmöte i Värings församlingshem. Parentation hölls för tre medlemmar som lämnat oss sedan förra årsmötet. Ljus tändes och påminde medlemmarna om vad de bortgångna betytt under sin levnad.</span>
Väringbygdens seniorer har haft årsmöte i Värings församlingshem. Parentation hölls för tre medlemmar som lämnat oss sedan förra årsmötet. Ljus tändes och påminde medlemmarna om vad de bortgångna betytt under sin levnad.

Årsmöte med underhållning samt vårens planer.

Väringbygdens seniorer har haft årets årsmöte med ca 55 medlemmar på plats i Värings församlingshem. En härlig känsla av att kunna träffas igen. Vara frisk samt försöka hålla avstånd gäller ju fortfarande. Eftermiddagen inleddes med välkomnande varefter bygdens tidigare kyrkoherde Göran Eriksson höll parentation, talade samt tände ljus. En fin stund där våra gästande underhållare deltog med stämningsfull musik. Denna minnesstund avslutades med att alla sjöng Härlig är jorden. 

Årsmötet hölls som sig bör och föreningens ordförande Rose-Lill Pettersson höll i klubban och ärendena klubbades igenom. Valberedningens tidigare arbete gjorde att det flöt på. I pandemitiderna hade det varit svårt att få flyt på intresset att ställa upp. Vissa poster får vi välja efterhand då vi nu kan träffas. Följande ingår nu i styrelsen: Rose-Lill Pettersson, Ann-Britt Fridén, Gunilla Nilsson, Kerstin Sjöqvist, Maritha Johansson, Eimer Johansson och Anna-Lisa Eriksson. Suppleanter/ersättare är Siw Johansson/Prytz och Jan-Erik Wallin. Om några som läser detta är sugna på att ingå i valberedningen eller vill ställa upp som kaffeansvariga vid något eller några av våra medlemsmöten så kontakta någon i styrelsen. Ni är så välkomna! Kaffe med semla serverades och därefter bjöd våra underhållare Mari-Anne och Håkan från Väring på en fint sammansatt program med sång och musik. En trevlig och minnesrik eftermiddag tillsammans.

Torsdagen den 17 mars inbjuds alla till auktion i Värings församlingshem. Gåvor mottages till någon i styrelsen eller tas med och lämnas fr o m kl 12.30 den 17 mars. Medlemmarna bakar så det kommer att bjudas på kaffe med hembakt. Det traditionella brödlotteriet kommer att anordnas så bröd mottages tacksamt. Det är alltid populärt! Gött att va igång igen. Vi ses önskar föreningen. Qigongen är igång och våren närmar sig för boulespel vid Väringsvallen. Vi får glädja oss åt det som går då det är så eländigt inte så långt härifrån.


Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit