Onsdagen den 8 april 2020 - klockan 23:32
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Julmarknaden drog många besökare till Väring


Ingela Eriksson 2018-12-09

Snövit Hanna Lundgren med sitt följe av prins, jägare, drottning och dvärgar.
Snövit Hanna Lundgren med sitt följe av prins, jägare, drottning och dvärgar.

Klass fyra sjunger julsånger.
Klass fyra sjunger julsånger.

Tomten gick omkring och bjöd barnen på godis.
Tomten gick omkring och bjöd barnen på godis.


I och framför församlingshemmet var det fullpackat med människor på julmarknaden. Snövit med följe kom liksom tomten. Värings GoIF serverade korv, glögg och skötte chokladhjulet. Klass fyra sjöng julsånger med stor energi. De hade också bakat två fulla bord. Scouterna sålde kärvar, Ullströms böcker och mycket mera och de skötte fikaserveringen.

Årets Väringabo 2018 blev Karl-Åke Hell, med motiveringen:
"Du lever vad du lär och är en engagerad ledare och medmänniska. För många år sedan blev du scoutledare för sonens grupp och sedan har du fortsatt din ledargärning för att stärka de ungas utveckling. Detta gör du nu även på skaraborgsnivå. Många känner dig som ordförande i vägföreningen, att du arbetade med att ge väringsborna bredband via fiber och att du sliter med att hålla Store Flo ren och fin. Tack Kåke!"

Stöpenskolans Frankrikeresenärer sålde grejor inför sin resa. Klåvastens pensionat sålde en del julsaker och Socialdemokraterna i Tidan hade pilkastning. Värings intresseförening sålde lotter och medlemskap.

I kyrkan var det en fin sånggudstjänst som avslutning på kvällen.

Ett stort tack riktas till alla som hjälpt till att ordna julmarknaden, kört ut flygblad, byggt, rivit och till alla er som med gott humör kom för att delta. 

Tipsa en vän     Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson