Söndagen den 8 september 2024 - klockan 01:16
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Många företag och Älsklingsfordon på Mötesplatsen 5 juni


Ingela Eriksson 2005-05-11

Utemiljö och trädgård är årets tema.
Utemiljö och trädgård är årets tema.

Prata med minst ett dussin lokala företagare. Titta på minst lika många Älsklingsfordon (amerikanare, veteraner, mopeder, traktorer...) som ägarna visar upp. Byt växter med andra. Fynda på loppis. Drick en espresso eller köp en korv. Allt sker mellan 10-14. På eftermiddag och kväll följer mer program.

Nu är det klart att Kvarnrondellen blir välfylld den 5 juni. Fler och fler anmäler att de vill visa upp sina Älsklingsfordon. Minst ett dussin lokala företagare visar upp sig och några föreningar säljer korv, dricka och har loppis. Loppis kan du själv ordna om du har något att sälja.
Blir du kaffesugen kan du testa en espresso eller cappuchino. Har du för många växter i trädgård eller växthus tar du med dem och säljer eller byter. Vi kommer att ha gott om bl a tomatplantor, astrar, tagetes och zinnia. Mer exklusiva växter finns också att köpa.

Väringsbygden i ord och bild
14.30 kan du fortsätta till församlingshemmet där tre väringsveterander berättar om "Väringsbygden i ord och bild". Samla ihop grannarna, konfirmationskamraterna, klasskompisarna och lyssna på veteranerna.

Musik på Billingen
19.00 är det "Musik på Billingen" i Värings kyrka.

Logdans på Backgården
20.00 Alla ni som löst medlemskap i föreningen under 2005 (ni kan göra det på Mötesplatsen eller på plats) går in gratis på logdansen. Andra betalar i entrén. Grillad korv och dricka finns att köpa. Vill ni ta med eget att äta eller grilla går det också bra. Det blir dans till levande musik. Bjud in din partner, granne, kompis, syjunta, sportgrupp och bjud upp till dans på loftet.

Anmäl till Rolf Johansson 440060 om du vill delta i Mötesplatsen. Vi välkomnar lokala företag, föreningar, hantverkare, konstnärer och utställare, samt privatpersoner förstås. Till övriga delar i dagsprogrammet går det bra att komma direkt. Tipsa dina vänner!

Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit