Måndagen den 29 juli 2024 - klockan 11:29
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Fiberinstallationer och tjänster


Ingela Eriksson 2017-11-24


Många fiberkunder i Bankälla, Horn och Binneberg har nu fått installerat och de som valt zmarket.se väljer sina tjänster efter några dagar. Den som valde gruppavtal Telia kan hämta sina boxar hos områdesansvariga efter kontakt med denne. Gäller de som startar 12 december, tills vidare. De första 120, som bor i Bankälla, Horn och Binneberg ska enligt planen kunna aktivera sina tjänster den 12 december. Detta gäller också de som nu byter från zmarket till gruppavtal i område 1 och 2.

Nästa start för gruppavtalet är planerat till den 15 januari. Vi avvaktar ännu en tid för att se om planen håller. Tredje chansen, sena kunder i Binneberg och kanske någon mer kan få vänta till senare i januari-februari. Ett hinder kan vara kallt väder och snö, så vil håller tummarna.

Fakturering för tjänsterna kommer när vi vet att ni fått möjlighet att starta era tjänster. I regel går fakturorna för tjänster (ev. gruppavtal + serviceavgift) till ägaren eller hyresgästen, som ni har valt. För brevfakturering tillkommer 29 kr så lämna in e-postadress om ni inte fått tidigare falkturor via epost.

Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit