Onsdagen den 17 juli 2024 - klockan 09:39
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Fibertjänster för alla i Väring sydost fiber - nytt erbjudande hösten 2017


Ingela Eriksson 2017-07-28


I samband med att fiberföreningen nu utökar sitt område med etapp 3 blir det möjligt för alla att ansluta sig till ett kollektivt avtal för längre tid som gäller internet, TV och fast telefoni. Etapp 1 och 2 väljer om de nu vill behålla eller förlänga sitt nuvarande avtal, som går ut december 2018.
Två informationsmöten hålls i Värings församlingshem 28 augusti, 17.30 eller 19.00. Se nedan!

Nuvarande kollektiva gruppavtal för etapp 1 och 2 innebär att kunden har ett låst treårsavtal med fiberföreningen, som har avtal med Telia. Kunden/medlemmen betalar 339 kr/månad för 100/100Mbps bredband, Telia lagom samt fast telefoni samt serviceavgift till föreningen på 125 kr/mån.

I höst erbjuds alla medlemmar/kunder ett femårsavtal på Telia, från 2017-2022 för ungefär samma priser som det som nu gäller för etapp 1 och 2. Den som har ett treårsavtal och inte vill förlänga kan fortsätta tiden ut med sitt nuvarande avtal för Telia. Kunder som valt att handla på zmarket.se/qmarket.se kan fortsätta med det eller gå med i det nya. De som väljer det nya femårsavtalet får en ny kraftfullare router utan kostnad. En gång per år kan nya kunder få gå in i det kollektiva avtalet, men får då betala för sin router och TV-box.

Ett alternativ till Telia blir ett paket med ComHem, med TV Silver, som också erbjuds för fem år, med likartade tjänster och något högre pris än hos Telia. Minst 50 kunder behövs för att avtalen ska kunna genomföras. Mer utförligt kommer alla tjänster att presenteras den 28/8. Frilägg den dagen så att du kan komma på mötet i Väring. Vi kommer att dela upp er till två olika tider då lokalen inte kan ta emot alla på en gång.

Etapp 1 och 2 inbjuds till 17.30
Etapp 3 inbjuds till mötet 19.00

Grävningen är i stort sett klar i Horn, Bankälla och Binneberg och där har fiberblåsning satt igång. Efter semestrar påbörjas grävning i Flistadsområdet och då ska grävning på tomter vara klara.

Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit