Söndagen den 19 maj 2024 - klockan 07:05
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Årsmöte 2017 Väringbygdens seniorer


Ingela Eriksson 2017-01-29



Det var närmare etthundra medlemmar som träffades i Värings församlingshem förra veckan för att bl a ha årsmöte. Eftermiddagen inleddes med att vår förenings ordförande Arne Karlsson hälsade alla välkomna. Mycket glädjande att så många kommit för en eftermiddags gemenskap.

Värings förre kyrkoherde Göran Eriksson var ännu ett år med oss och hade en mycket fin parentation och tände ljus som påminnelse om fem under året bortgångna medlemmar. Mari-Anne Westberg och Håkan Nyström spelade fin stämningsfull musik och alla avslutade med att sjunga Härlig är jorden.

Efter årsmötet ingår följande i styrelsen: Arne Karlsson, ordförande, Ann-Britt Fridén vice ordförande, Gunilla Nilsson, sekreterare, Kerstin Sjöqvist, vice sekreterare, Maritha Johansson, kassör, Gerd Johansson, ledamot samt Rose-Marie Johansson ledamot. Till styrelsesuppleanter valdes Jan-Erik Wallin och Bengt Rosén.

Många andra valdes till andra uppdrag. Verksamhetsberättelserna lästes upp och godkändes. Qigongen startar igen den 1 februari i Värings scoutstuga och Boulen håller till i Skövde boulehall under vintern och vid Värings fotbollsplan resten av året. I anslutning till Värings fotbollsplan har en ny boulebana anlagts och det skall bli spännande att ta den i anspråk. Kören Samklang träffas i Frösve församlingshem onsdagar, ojämna veckor.

Föreningen har fr o m årsmötet beslutat ha en sida under www.varing.se där vi skall försöka få med det som är aktuellt. Tipsa gärna Gunilla om innehållet. Vi får pröva oss fram. Då det gäller texter och bilder till SLA så kan man kontakta Arne.

Goda smörgåsar samt kaka serverades tillsammans med kaffe och te. Smakade gott innan Mari-Anne och Håkan underhöll oss med ett fint sammansatt sång- och musikprogram. Mycket uppskattat. Eftermiddagen avslutades med lottdragning. Det blev ett mycket uppskattat årsmöte och vi i styrelsen fick många tack som värmer inför kommande års verksamhet.  


Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit