Måndagen den 29 november 2021 - klockan 15:34
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Boule i Väring i Coronatider – Hur gör vi?


Gunilla Nilsson 2020-04-23

Värings GoIF samt Väringbygdens seniorer informerar 

Stanna hemma vid symtom
Tänk på handhygienen
Håll avstånd, ca 1,5 meter
Stanna hemma om du är 70 år eller äldre och fortsätt att följa myndigheternas råd


Tisdagen den 21 april bestämde Börje K, Hasse J, Gunilla N att de skulle träffas vid Boulebanan i Väring kl 10.00 för att ställa ut möblerna, kratta samt tänka till kring boulestart i dessa tider. Några boulespelare var också på plats och följande bestämdes gälla. Observera att mycket kan ändras med mycket kort varsel. Vi följer myndigheternas råd så följ dessa.
Tisdagen den 5 maj 2020 kl 10.00–12.00 startar vi vårt gemensamma boulespel och fortsätter därefter på tisdagar mellan kl 10–12. Välkomna! Vi ses under eget ansvar! Tänk till!
Detta har ju varit en aktivitet för Väringbygdens seniorers medlemmar. I dag beslöt vi  att även andra intresserade kan komma med i dessa tider då vi skall försöka att hålla oss på hemmaplan. Kul att ha något att göra!
Följande avgifter för boulespel gäller: Du kan betala en årsavgift till Värings GoIF eller betala 20 kr/gång genom att swisha till Gunilla, tel 070 62 321 62. Dessa pengar redovisas till Värings GoIF.
Årsavgiften är 300 kronor och betalas till Värings GoIF:s pg 51 38 13-6 och märk inbetalningen med ditt namn, adress samt ”stödmedlem”. Ett annat alternativ är ju att Du är medlem samt betalt avgiften till Värings GoIF.
Är du medlem/stödmedlem i Värings GoIF så kan du spela boule när du vill om du krattar och gör iordning banan efter spel. 

Vill du spela boule under andra tider gäller samma avgifter och regler. Medlem eller swisha till Gunilla samt gör iordning efter spel.

Ta på kläder efter väder. Endast uteaktiviter då vi inte går inomhus. Ta med egna handskar samt medtag egen fika. Du måste känna dig frisk för att kunna delta och vi måste hålla avstånd till varandra.
Vaktmästaren är på plats så vi har tillgång till toaletten.
Taisto, Hasse och Börje skall försöka vara på plats under tisdagsboulen så då har vi tillgång till vårt boulematerial. Kanske är någon av dom inte med och spelar, men ser till att materialet är tillgängligt. 

Tänkvärt: Det är 168 gånger större risk att bli sjuk i Corona om man är 75 år jämfört med 35 år. Hört på radion idag/Gunilla.

Var frisk, var utomhus, håll avstånd och ta ansvar! Ha kul!

 

Tipsa en vän     Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson