Lördagen den 29 februari 2020 - klockan 00:24
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Sommaraktiva seniorer


Gunilla Nilsson 2017-08-02

<span>Vid bordet sitter ett gäng koncentrerade medlemmar som lyssnar på musiken och frågorna som Göran Nyström ställer. Sedan gällde det att skriva rätt svar.</span>
Vid bordet sitter ett gäng koncentrerade medlemmar som lyssnar på musiken och frågorna som Göran Nyström ställer. Sedan gällde det att skriva rätt svar.

<span>Några av Väringbygdens seniorer i full aktivitet vid boulebanan i Väring där boulespel pågår hela sommaren. Inget sommaruppehåll här inte.</span>
Några av Väringbygdens seniorer i full aktivitet vid boulebanan i Väring där boulespel pågår hela sommaren. Inget sommaruppehåll här inte.

Även under sommarmånaderna träffas Väringbygdens seniorer en gång i veckan. Vid boulebanan i Väring är det full fart. Trots semester och sommarlov så brukar det vara mellan 20-30 medlemmar som på tisdagar träffas för att spela boule, ha gemenskap samt umgås vid fikapausen.

 Sommaren inleddes med ett sommarmöte vid Snapen i Mariestad. Vid Vänerns strand ligger en fin lokal där föreningens medlemmar träffades och hade möte inför sommaren. Medlemmen Göran Nyström hade gjort en fin quiztävling med musikfrågor och andra kruriga frågor som man kunde välja svar på. Kunde man frågan var det inte svårt, men man kunde välja på tre alternativ, 1, X eller 2. Det var frågor kring musik vi var uppvuxna med och kände igen. Frågan var bara när, var eller hur var det? Tack till Göran som ordnade med dagens program. Många vinster delades ut till de tre som hade flest rätt och till de som hade turen att bli "dragna". Goda smörgåsar och kaka samt kaffe och the serverades och smakade gott. Eftermiddagen avslutades med ett fint program av vårt kör Samklang samt våra musiker.

Tipsa en vän     Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson