Lördagen den 20 april 2024 - klockan 01:11
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Vårfest med Väringbygdens seniorer


Gunilla Nilsson 2017-04-29

Vivans svänggäng från Mariestad underhöll från scenen i Horns bygdegård.

Vivans svänggäng från Mariestad underhöll från scenen i Horns bygdegård.



<span>Nu är det full fart vid boulebanan i Väring</span>Sedan fjorton dagar tillbaka har Väringbygdens seniorers boulegäng träffats och tränat på den nyanlagda och fina boulebanan i Väring. Den är till stor belåtenhet och skall invigas lördag den 6 maj i samband med att Väringsborna med flera inbjudes till Vår i Väring som äger rum vid Idrottsplatsen och Scoutstugan i Väring. Se inbjudan på varing.se. På bilden ses ett gäng boulande medlemmar, fr v Lennart Jonsson, Jan-Erik Wallin, Bengt Nilsson, Marita Jonsson, Birgitta Ekman, Maj-Britt Johansson samt Henry Andersson.

Nu är det full fart vid boulebanan i Väring

Sedan fjorton dagar tillbaka har Väringbygdens seniorers boulegäng träffats och tränat på den nyanlagda och fina boulebanan i Väring. Den är till stor belåtenhet och skall invigas lördag den 6 maj i samband med att Väringsborna med flera inbjudes till Vår i Väring som äger rum vid Idrottsplatsen och Scoutstugan i Väring. Se inbjudan på varing.se. På bilden ses ett gäng boulande medlemmar, fr v Lennart Jonsson, Jan-Erik Wallin, Bengt Nilsson, Marita Jonsson, Birgitta Ekman, Maj-Britt Johansson samt Henry Andersson.



Ett gäng från Väringbygdens seniorer vid vårfesten i Horn

Ett gäng från Väringbygdens seniorer vid vårfesten i Horn



Väringbygdens seniorer har haft vårfest med god mat och trevlig musikunderhållning i Horns bygdegård. 57 medlemmar träffades och började träffen med att äta en välsmakande vårsupé.

Därefter var det dags för Vivans svänggäng från Mariestadstrakten att underhålla med dragspelsmusik. Det var många kända och klämmiga låtar som på olika sätt fick åhörarna att hänga med. Kaffe och tårta serverades och eftermiddagen avslutades med lotteridragning. Ca tre timmars samvaro går fort då man har det trevligt. Maj månads träffar blir vid Garparör söndag 21 maj kl 8.00. Då träffas medlemmarna och de som önskar går en promenad innan det blir dags för medhavd matsäck. Musik brukar det bjudas på då våra duktiga spelemän brukar ha med sig sina instrument.
Tisdag den 23 maj inbjudes till en bussresa. Kaffe och fralla i Grästorp, besök vid Västra Tunhems hembygdsmuseum där det blior en guidad visning av Jungfrulyckan, sockenmagasin och rotmuseet. Därefter bär det av till Hunneberg där vi äter lunch varefter det blir visning av Kungajaktmuseet. Trollhättan och SAAB-museet blir sista anhalt. Anmälan och betalning av resan skall ske senast den 17 maj. Anmälan till Arne Karlsson eller till Gunilla Nilsson. 


Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit