Fredagen den 6 september 2024 - klockan 15:42
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Vår i Väring 10 maj 11.00-15.00


Ingela Eriksson 2014-04-27


Vår i Väring samlar varje år folket i trakten, deras familjer och vänner samt många andra besökare till en vårlig festdag i Truvet. Värings GIF har också poolspel på morgonen och därefter är det fika i GIF-stugan, lunch vid scoutstugan och diverse aktiviteter som tipspromenad och femkamp. Det finns också lotterier och olika slag av försäljning. Alla kan boka ett bord eller en plats för sin egen loppis denna dag. Meddela Orvar (orvareriksson(at)telia.com) eller Ingela (ingela(at)varing.se) om du vill delta.

Värings GIF serverar fika och deltar med femkamp. Scouterna serverar lunch för 60 kr (farmarbiff med väringsås och klyftpotatis) 11.30-14.30 och erbjuder del av femkamp och lite annat. Wäring-Locketorp Hembygdsförening säljer kolmilekol och har öppet i Ekmans lada. Följ promenadslingar och besöka dem alla.

Till detta kommer hantverkare, blommor och mer därtill. Fina, tvättbara lammskinn och veganfällar finns vid scoutstugan.

Klockan 8.30 bygger vi marknadsstånden och då behöver vi hjälp.

På kvällen är det disco i GIF-stugan för barn i åldrarna 6-12/13 år, förskoleklass till och med åk 6.

Hälsodax i Väring


Under Vår i Väring kan du tala med Marita på Hälsodax. Hon ordnar cykelturer med utgångspunkt från Väring på onsdagar under våren. Hon säljer också presenter i form av finbetongsgjutna föremål.

Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit