Lördagen den 18 maj 2024 - klockan 19:26
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Boxar till Telias gruppavtal delas ut i Bankälla, Binneberg och Horn


Ingela Eriksson 2017-12-01


Nu är tjänsterna på zmarket.se igång hos de flesta kunder i dessa områden. De fungerar några dagar efter installationen i hemmet. Gruppavtalen med Telia går igång 12 december i Bankälla, Binneberg och Horn. Områdesansvariga där har dem nu för utdelning.

Ni som har gruppavtal som startar 12 december ska få mail eller brev från Telia och ni ska aktivera tjänsterna via kundtjänst 90200 eller Mitt Telia på nätet. Försök inte aktivera förrän ni fått installationen klar så att det lyser blått och grönt i Raycore/mediaomvandlaren.

Behöver du fler TV-boxar eller "förlängare" i huset så kan du köpa till rabatterat pris via kundtjänst eller i Teliabutiken i Skövde. Berätta att du nyligen fått fiber via Väring sydost fiber och har gruppavtal. Du måste då ha aktiverat tjänsten först.

Under vecka 49 börjar Relacom installera i Flistad och Schaktteknik börjar gräva för Tredje chansen. Nya kunder har kommit senaste veckan. I mitten av samma vecka kommer boxar för Telias gruppavtal att delas ut på Finnagården. Ni får router, TV-box med fjärrkontroll samt två instruktioner.

Några kunder säger sig inte vilja betala förrän allt är installerat i huset. Du som resonerar så ska väl även vänta med att hämta utrustning eller ännu hellre betala anslutningsavgiften. Då föreningen inte får bidrag förrän vi redovisat utgifter så är i det istället gamla kunder som får ligga ute med pengar för att de skall räcka till nya anslutningar till alla. Troligen behöver vi även låna en del för att klara alla utgifter.

Väring sydost fiber är nu i slutfasen för att kunna ansluta Kvarnen i Väring till fibernätet runt årsskiftet. Vånga fastigheter följer den plan Agnehus hade tidigare.

Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit