Onsdagen den 28 oktober 2020 - klockan 12:59
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Fiberetapp 3 färdigställd och igång. Årsmöte 18 april för Väring sydost fiber.


Ingela Eriksson 2018-02-25

Förutom två fastigheter i Binneberg är nu hela etapp 3 klar och tjänsterna är igång överallt. Tredje chansen är påbörjad men vintern hejdar grävning en period. De fastigheter som är klara i Värings samhälle kommer att koppas in närmast och därefter installeras fiber i Kvarnen. Ytterligare ett tjugotal nya medlemmar får grävt när tjälen släpper.

För de flesta har tjänsterna kommit igång snabbt och smidigt. En kund berättade att han fick installerat en dag och hade alla tjänster igång från Telia samma eftermiddag. Så lätt har det inte varit för alla dock.
Har du förslag till nya medlemmar i fiberstyrelsen kontaktar du Håkan Nyström i Väring. Valberedningen tack för förslag.
Under Årsmötet i Horns bygdegård kommer vi att ta beslut om nya stadgar som krävs på grund av ändringar i lagen om ekonomiska föreningar. Styrelsen presenterar även hur personuppgifter hanteras i föreningen, en följd av den nya dataskyddslagen GDPR. Givetvis blir det även redovisning av verksamheten 2017, val och presentation av kommande verksamhet.

Alla handlingar inför mötet kommer att publiceras till höger under Väring sydost fiber - dokument.

Tipsa en vän     Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson