Lördagen den 4 maj 2024 - klockan 09:00
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Grävning och blåsning i Flistad


Ingela Eriksson 2017-11-17


Två grävlag är fullt upptagna i Flistad. 17 november fanns tre bilar och ett gäng blåsare i samma trakt. Noden växer och ett femtiotal fastigheter är igång med tjänster. Gruppavtalen delas nu upp i två etappar där grupp ett går igång 12 december och grupp 2 15 januari.

Grävningen beräknas bli klar vecka 49 och blåsningen vecka 50. Installationer i fastigheter pågår varje vecka måndag-torsdag. Veckan efter installation går det att beställa tjänst via zmarket. Gruppavtalen går igång i två etappar. De första 12 december och förhoppningsvis de sista 15 januari. Router till er som har gruppavtal kommer att finnas hos områdesansvariga om några veckor. Föreningen meddelar när.
Teliaroutern kan eventuellt användas i väntan på gruppavtal. Se till att du bokar utan bindningstid om du sedan ska ha gruppavtal. Kolla med Telia kundstjänst om de har nån tjänst att erbjuda under väntetiden om du sedan ska fortsätta med gruppavtal Telia.
Vi meddelar er vilken grupp ni kommer att tillhöra. Troligen kommer Flistad med i sista omgången då det området grävs sist.

Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit