Tisdagen den 5 december 2023 - klockan 20:09
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Väring sydost fiber informerar


Ingela Eriksson 2021-09-16


Fler medlemmar och anslutningar under 2021 och några står på kö för anslutning. Ny chans att ansluta till gruppavtalet med Telia.

2021 rullar på och vi ansluter fler och fler till fibernätet. Flera ägarbyten sker också efter hand. Många tackar för att de kan arbeta hemifrån under pandemin och att de kan ha digitala kontakter med familj och vänner. Vårt gemensamma fibernät ger oss denna möjlighet. Det inser även nyblivna ägare till fastigheter som inte anslöts från början. Det går ännu att nyansluta sig men kostnaden är högre än vid starten. Vi har förlängt vår bidragsperiod så bidrag finns ännu ett tag. Om något år ökar kostnaden för nyanslutning med minst 40 %. Vet du någon som ångrat sig eller flyttat in? Be dem kontakta föreningen för att få ett pris på installationen. Vi har några som grävs i dagarna.
 
Gruppavtal med Telia
I slutet av 2022 upphör vårt femåriga gruppavtal med Telia. Bredband 250/250, Telia Lagom TV-utbud med flera playkanaler samt fast kostnad för fast telefoni ingår för 339 kr/ mån. Tillkommer serviceavgift 125 kr/mån inkl moms. 100 % av kunder som flyttar in övertar gruppavtalet. Billigt för den tjänsten, säger de. Funkar väldigt bra. säger de flesta som haft det hela tiden. Nu är sista chansen att ansluta sig med detta avtal. De som kommer med nu får betala för TV-boxen och routern (om de inga redan har). Ny förhandling om gruppavtal sker under 2022.
Meddela ingela senast 25 september att du önskar gruppavtal detta sista år. Vill du hoppa av det går det också bra. Vi har folk på kö! Ge besked om detta genast.
 
Föreningsinformation
Dokument och allmän information finns på varing.se. Föreningen finns även på Facebook. Sök Väring sydost fiber. Samverkan med Greby Götlund fiberförening pågår lite stillsamt.
 
Mvh
 
Väring sydost fiber

Tipsa en vän Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil