Onsdagen den 22 september 2021 - klockan 01:26
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Boulesäsongen startar - med restriktioner och inställt möte 14 maj


Gunilla Nilsson 2020-04-23

<span>Gunilla fotade dessa herrar vid boulebanan den 21 april 2020. Från vänster sitter Per-Olof Gustafsson, Taisto Eskonniemi, Kjell Ung, Hasse Jonsson samt Börje Klingberg. Några av dom har redan börjat med att boula och väntar på fler boulekompisar. Det gäller bl a att hålla avstånd.</span>
Gunilla fotade dessa herrar vid boulebanan den 21 april 2020. Från vänster sitter Per-Olof Gustafsson, Taisto Eskonniemi, Kjell Ung, Hasse Jonsson samt Börje Klingberg. Några av dom har redan börjat med att boula och väntar på fler boulekompisar. Det gäller bl a att hålla avstånd.

Mer om boulespel under våren 2020. Läs här!
Inställt möte 14 maj.

Det är dags för boulesäsongen och så även i Väring. Bouleansvariga är numera Hasse Jonsson och Börje Klingberg och de två samt Gunilla Nilsson träffades vid boulebanan nu i tisdags för att på plats ställa fram bord, soffor och stolar, kratta löv samt planera bouleverksamheten  i dessa Coronatider. För att se vad som bestämdes kan du se under fliken ”Boulebana i Väring” som finns här till höger under Väringbygdens seniorer. För de som väljer att börja boula så är det dags i Väring tisdagen den 5 maj. Se vidare vad som står under fliken Boulebana i Väring. 

Väringbygdens seniorer har beslutat att mötet som skulle hållas i Frösve församlingshem torsdagen den 14 maj  är inställt då det inte är lämpligt att träffas i dessa Coronatider. Vi meddelar på denna sida hur det blir med kommande träffar. Var bussiga och meddela samt sprid denna info till  medlemmar som inte har tillgång till dessa sidor.


Tipsa en vän     Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson