Fredagen den 10 juli 2020 - klockan 15:48
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

Väringbygdens seniorer med spelemän


Ingela Eriksson 2018-03-04

Spelemännen Ulf Pettersson och Sune Gustavsson underhöll med musik, sång och historier vid medlemsmötet i Frösve församlingshem.<br /><br />
Spelemännen Ulf Pettersson och Sune Gustavsson underhöll med musik, sång och historier vid medlemsmötet i Frösve församlingshem.Ett glatt gäng pensionärer hade det trivsamt då Väringbygdens seniorer inbjöd till möte med underhållning och förtäring.<br /><br />
Ett glatt gäng pensionärer hade det trivsamt då Väringbygdens seniorer inbjöd till möte med underhållning och förtäring.Väringbygdens seniorer höll sitt senaste medlemsmöte i Frösve församlingshem och spelemännen Ulf och Sune från Tibro bidrog till att stämningen var på topp.

Ett omväxlande program bjöd de på. Sång och musik blandat med Ulfs historiska tillbakablickar. Han hade full koll på såväl hitlistor som artister och låtar. Det blev en nostalgisk resa de bjöd på då de framförde ett stort antal av dessa gamla låtar. Däremellan drog Sune ett antal av sina historier som fick medlemmarna att skratta hjärtligt.
 
Ett medlemsmöte hölls och där informerades bl a om en inbjudan från Anhörigstödsverksamheten i Skövde kommun. Nyfiken på Sektor vård och omsorg var rubriken på en träff som ordnas den 14 mars på Äldrecentrum Ekedal. Inbjudan finns hos Arne och Gunilla.
 
Väringbygdens seniorer har nästa träff den 22 mars i Värings församlingshem. Då är det dags för den årliga auktionen och till den är alla välkomna. Diverse alster till auktionen och/eller till det stora brödlotteriet mottages tacksamt denna dag. Vår kör Samklang står för underhållningen denna dag.
 
Sista fredagen i februari var föreningen på bussutflykt till Cesarstugan där en mycket god buffé serverades och avnjöts innan det var dags att gå ”tvärs över gården” för att inta platserna i teatersalongen för att njuta av Cesarsköj. Årets skrattfässt som aktörerna Ullberg och Ljung säger om föreställningen, och vi håller med. Det blev en mycket god och trevlig eftermiddag tillsammans.
 
I övrigt är boule, qigong och körverksamheterna igång. Välkomna att delta i våra verksamheter.

Tipsa en vän     Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson