Lördagen den 4 maj 2024 - klockan 05:52
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Årsmöte Värings Intresseförening 2007


Ingela Eriksson 2007-03-13

I styrelsen 2007 ingår:
ordförande Ingela Eriksson, vice ordförande Maria Hilling-Drath, 
kassör	Mattias Eriksson, sekreterare Katarina Åkergren, 
vice sekreterare Carina Andersson, 
ersättare Yngve Svensson, Sven Pettersson, Maibritt Johansson och Mats Johansson
I styrelsen 2007 ingår: ordförande Ingela Eriksson, vice ordförande Maria Hilling-Drath, kassör Mattias Eriksson, sekreterare Katarina Åkergren, vice sekreterare Carina Andersson, ersättare Yngve Svensson, Sven Pettersson, Maibritt Johansson och Mats Johansson

Årsmötet hölls i Värings scoutstuga. Verksamhetsberättelse och ekonomi godkändes och verksamhetsplan och budget fastställdes. Styrelsen omvaldes i sin helhet och därefter startade planeringmötet för Mötesplats Väring. På www.varing.se går det bra att ladda hem stämmodokumenten i den högra spalten.

Verksamhetsplan 2007 för Värings Intresseförening

Huvudsyftet är att verka för en positiv utveckling för Väring med omnejd, för samarbete mellan ortens invånare, föreningar, företag, skola, kyrka och serviceorgan samt för den positiva livsmiljön i trakten.

Aktuella frågor
Bygdebla’t uppdateras två gånger årligen och delas ut till nyinflyttade. Föreningar och företag uppmuntras att använda sig av www.varing.se så att det blir en levande webbplats för bygden.
Vi funderar vidare kring en välkomsttavla vid Store Flo och fortsätter samarbetet med projekt”Grannsamverkan”.

Arrangemang
Mötesplats Väring, med fokus på företagare och med inbjudan till föreningar och hantverkare att delta. Vi utvecklar vidare kring trädgård, älsklingsfordon och något kring bygden, kanske en fotoutställning från förr. Logdansen får dock vila då det är arbetsdag efter årets Mötesplats.
Julmarknad - med fokus på föreningar och stöd från företag. Planering och samordning startar tidigt. Årets Väringabo utses efter nomineringar under året..

Beredskap för aktuella frågor och händelser
Styrelsen skall ha en beredskap för att agera och uttrycka synpunkter på frågor som berör vår bygd och verksamheten här. Vi försöker också bredda engagemanget genom att aktivera medlemmar i olika frågor som ligger närma dem.

Medlemmar
Vi fortsätter en aktiv medlemsvärvning under 2007. Information sprids via www.varing.se, anslagstavlor och vid olika arrangemang.

Lotteri
Vi genomför troligen ett lotteri under våren, med dragning på Mötesplats Väring

Tipsa en vn Skriv ut



Väringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson
Redaktion:   Lisa, Emil, Berit