En tidning till Dig från Göteborgs Stad
Lördagen den 27 april 2024 - klockan 00:24
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »

Bergsjön – en vacker stadsdel med sjö och skog


Sandra Jeansson 2001-11-12

Bild:Peter Svenson

Jag bor i Bergsjön och jag trivs sådär. Det är faktiskt inte så farligt att bo där som många tror.
Det står mycket i tidningar att det händer en massa grejer i Bergsjön, men egentligen så händer det saker överallt, fast när det händer i Bergsjön så ska medierna alltid överdriva.
Det är ju mycket bråk och sånt, fast i det området jag bor så händer det inte så mycket.
Det finns många människor som är rädda att gå hem på kvällarna, jag har bott i Bergsjön i hela mitt liv och jag har aldrig råkat ut för nåt. Jag har inget emot att gå hem från spårvagnshållplatsen på kvällarna, för man vet vilka dom flesta är som är ute.
I mitt område bor det väldigt många barnfamiljer. Så på sommaren är det väldigt mycket liv på gårdarna för alla är ute, men på vintern är det faktiskt helt lugnt och det är skönt. Men det är ju kul när det är mycket liv också.
Fast när jag blir äldre och får familj, så skulle jag inte vilja bo kvar i Bergsjön, för i framtiden så tror jag det kommer bli mer bråk och kriminella gäng som bildas.
Annars så tycker jag att Bergsjön är en väldigt vacker stadsdel, med mycket skog och så finns det en liten sjö som heter Bergsjöbadet, där samlas mycket folk på sommaren för att bada och grilla.

Sandra Jeansson

Tipsa en vn Skriv ut



Sök Sökhjälp

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Vårt Göteborg 5-01
Ansvarig utgivare:   Ulf Källström
Webmaster:   Ulf Källström
Redaktion:   Ulf