Tisdagen den 5 december 2023 - klockan 18:42
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Tema gruppen bjöd in till utställning!


Tema Guruppen 2012-09-24

Hej! Vi heter tema-gruppen och jobbar precis som det låter med olika teman. I slutet av augusti avslutade vi vårt tema BLOMMA som vi hållit på med sedan gruppen bildades i början på maj i år.


Vi jobbar med olika tekniker och arbetssätt, denna gång var det bl.a målning, teckning, potatistryck, fotografi, collage, broderi, pressade blommor, musik, odling, data och bakning.


Vi hade visning av temat, bjöd på flädersaft och egenbakade doftpelargon/ringblomskakor. Gästerna bjöds även på ”musikblommor” i minglet, så som ”blommornas vals, tiotusen röda rosor och hon har blommor i sitt hår”…..Vår digitala fotoram visade blommor som vi fotograferat. På väggarna hängde också blom-collaget som var det första vi gjorde tillsammans, samt potatistrycket där vi valt ut våra favoritblommor och tryckt en stor tavla. Många blomsterteckningar på väggen.

 

Vidare visade vi tavlor med olika blombroderier som gjorts i gruppen, fotoramar fyllda med blommor, dataskriven information/bider på utvalda blommor. På våra promenader har vi hittat en massa blommor som vi pressat och klistrat upp. Även lite köttätande ”hårdrocks-blommor” upphittades på ”nätet” fanns dokumenterade. På bordet stod vaser med blommor och kryddörter som vi odlat i våra pallkragar i trädgården här på Klockareverkstaden.

Utställningen var en härlig avslutning på Tema Blomma!

Nu är det dags att börja på ett nytt tema, men vad det blir är än så länge hemligt! Kanske någonting riktigt läskigt…….

 

 

/Tema gruppen


Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia