Tisdagen den 5 december 2023 - klockan 02:39
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MIN FÖDELSEDAG 2018


Susanne Levin 2018-04-16

Tisdagen den 6 februari fyllde jag 33 år. dagen började med attt min assistent kom in och väckte mig med sin skönsång....hmmm...eller vad man ska kalla det. Sen var det dags att kliva upp och göra sig iordning,för jobbet väntade. När vi skulle ha förmiddagsfika på jobbet så bjöd jag mina kompisar på tårta. det uppskattades. jag fick ett jättefint halsband och en scarfs av dom. Sen sjöng dom oxå för mig. Myysigt. dagen förlöpte enligt schema. sen var det dags att åka hem.

När vi kom hem hade jag massor att förbereda för jag hade bjudit hem mna assistenter på grillkväll ute. Medan jag tog mig en liten vila hjälpte Gun mig med att göra tårtan. när jag vilat klart var det dags att rengöra grillen och förbereda den och duka. kl 17.30 startade vi grillen så den skulle bli lagom färdig till mina gäster kom.

kl 18.00 kom de första gästerna och grillen hade lagom glöder. Nu var det dags att lägga på korvarna och ta fram korvbröden,senapen och ketchupen och torkade löken. Korvarna blev precis klara när alla hade samlats. Mina galna assistenter stod ute på altanen och sjöng ja må du leva för mig så det hördes i hela kvarteret. Pinsamt. Sen gick vi in och åt korvarna inomhus. Det var ju så kallt ute. 

När vi ätit klart var det dags för presentöppning

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia