Fredagen den 22 september 2023 - klockan 14:21
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min helg 17-18-19 november


Martin Benz 2017-12-11

helgen i fredags så sov jag länge på morgonen till klockan 12 på eftermidagen.
Det var skönt sen gick jag upp jag åt och drack. Sen var jag ute och gick en lång promenad till lidel och hem igen det var skönt.
Sen när jag kom hem så tog jag det lungt och såg på hem till gården det var bra sen så såg jag på andra bra program med dom var bra. Sen så hörde jag på bra musik med det var bra musik. Sen på kvällen så tog jag det bara lungt och hade fredagsmys och åt popcorn och drack en god heniken öl det var gott.
Jag såg på glamour det var bra jag såg på barnprogram med det var med bra jag såg på idol 2017 med det var bra jag såg på utröstningen med det var Kevin K som åkte ut. Det tyckte vi var synd vi ville att flickan Jaimima skulle åka ut istälet men det blev han. Hon åker nog ut nästa gång hoppas det.
Sen såg jag på idol extra med det var bra sen efter det så gick jag och lade mig jag var uppe länge till klockan 11 jag såg på ack värmland det var bra.
Sen var det en ny dag.
Lördag jag åt och drack så sov jag hela dagen det var skönt sen gick jag och dom andra ner till bonova Micke Susanne Ulrik Hendrik och jag och Pia och Lisa. vi var där nere och åt kebabpizza special med god pizzasallad till och så drack vi två goda glas med päroncider det var gott.
Sen satt vi där nere och umgicks med varandra och pratade lite med varandra. Sen såg vi på tv med det var bra program vi var där nere i några timmar i 4 timmar det var länge.
Sen gick jag till Lidel och handlade ett bröd jag träffade Lotta och så pratade vi lite med varandra det var roligt. Jag fick två kramar av henne det var roligt.
sen så pratade jag lite med flickan i kassan med det var kul sen gick jag hem.
Jag och Micke var med varandra i fredags och såg på tv och pratade lite med varandra jag var hos han i 3 timmar.
Sen när jag var hemma igen så tog jag det lungt och så såg jag på barnprogram. Jag såg på
Barnad och Bianca i Australien den var bra. Sen så såg jag på så mycket bättre det var bra
jag åt halloweengodis det var gott och så drack jag en carlsbergsöl det var gott.
Jag såg på äglargård andra sommaren den filmen var bra. Jag var uppe länge i lördags till klockan 11 det var länge sen var lördagen slut. Sen var det söndag.

I söndags så sov jag länge till klockan 10 det var skönt. Jag åt och drack sen såg jag på tv på bra program och så hörde jag på bra musik. Sen kom min familj och hämtade mig.
Vi åkte i väg till Kristanstad och så hämtade vi Annsofie. Vi var inne på jula och rusta och handlade. Jag köpte en Rudolfren och tugummi och Lekerol. Mamma pappa
och Annsofie handlade med.
Vi åt god eftermidagsfika korv med bröd och så drack vi kaffe jag mamma och pappa och Annsofie. Jag drack äppel mer dricka Annsofie drack cocco chokladmjölk och så drack de julmust det var gott.
Sen pratade vi lite med dom i affären det var roligt. Sen körde vi hem Annsofie igen till hennes lägenhet och så hämtade vi Jessicka och sen körde de hem mig.
Sen när jag kom hem tog jag det bara lungt och såg på barnprogram det var bra jag såg på en film med den var bra jag såg på Hellenius hörna det var med bra sen gick jag och lägde mig.
Sen var hela helgen slut jag har tyckt att hela helgen både varit bra rolig och spännande.
skrivet av Martin Marzedes Benz

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia