Torsdagen den 28 september 2023 - klockan 15:19
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min helg 24-25-26 november - Martin


Martin Benz 2017-12-11

Helgen
I fredags så sov jag inte så länge jag gick upp tidigt på morgonen vid klockan 7.
Jag åt och drack och sen kom min familg och hämtade mig så åkte vi i väg till sjukhuset i lund och
träffade Anna sjukshöterskan och så pratade vi lite med varandra det var roligt.
Jag fick tre kramar av henne med och så hälsade vi henne i handen med det var roligt det gick fort och köra dit och snabt och köra hem det gick bra med vi pratade om mitt knä och om min sjukdom det gick bra om blodcansern sen när vi var färdiga så önskade jag och mamma god jul och gott nytt år sen så körde vi i väg till och ått ute på resturang utan för Lund jag och pappa mamma jessicka åt god middag och drack god dricka med sen sa jag att dom hade julpyntat fint så sa de tack vi pratade lite och mycket med varandra det var roligt.
Sen så körde de hem mig igen. När jag kom hem i fredags så tog jag det bara lungt och såg på tv jag såg på glamour det var bra jag såg på barnprogram det var bra jag såg på idol 2017 med det var bra jag såg på utröstnigen det var Jemima som åkte ut.
Jag tyckte att hon var rätt att åka ut. Jag såg på idol extra det var med bra jag såg lite på en bra film med den var bra. Till gott fredagsmys så hade jag popcorn med mycket salt på och mycket margarin och jag åt det det var gott och så drack jag en god carlsbergsöl till det var gott jag var uppe länge till klockan 12 sen gick jag och lägde mig.
Sen var fredagen slut.
Sen var det lördag. I lördags så sov jag länge till klockan 10 på morgonen det var skönt.
jag åt och drack jag såg på tv det var bra. Jag hörde på musik med var bra musik sen kom min familj min pappa och mamma och hämtade mig så körde vi i väg till hässleholmsgården på julmarknad vi träffade jessicka och hennes nya pojkvän och så ungås vi lite och mycket med varandra det var roligt vi träffade min kompis David och Lotta där med.
Jag fick en kram av Lotta och David hälsade jag i handen vi pratade med varandra det var roligt. Jag fick en kram av pappa och mamma och jessicka och av hennes nya kille och
så hälsade vi varandra i handen med och gojrde kompisar gimemefive det var roligt .
Jag mamma pappa och jessicka och killen pratade med varandra det var roligt.
Sen gick vi och såg på alla ställena på alla julsakerna vi smakade på mycket god mat med det var gott jag köpte en blåbärsmarmelad och mamma och jessicka köpte ett halsband hennes kille köpte igenting sen så var vi i väg i 2 timmar pappa var i väg på ishockey det gick inte bra dom förlorade.

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia