Lördagen den 2 december 2023 - klockan 14:19
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Canarieöarna


Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun 2015-05-04

Här får ni läsa om mitt äventyr på canarieöarna.

Jag blev väckt mitt i natten för att göra mig klar för resan till köpenhamn. Mamma, pappa, min bror Fredrik och Louise och Gun skulle också följa med. Vi samlades på shellmacken kl 02.00 på natten och jag var jättetrött. När alla 42 resenärerna kommit på bussen till köpenhamn var det dags att köra. 

Jag sov hela resan till köpenhamn och vaknade lagom tills vi var framme vid flygplatsen. När vi kommit fram var det dags att checka in på flyget. Jag satt med mamma och Gun medan pappa fredrik och Louise satt på andra platser på flyget. Resan tog 5 timmar.

När vi kom fram till hotellet och kom in där, möttes vi av marmorpelare, champagne och en piccolo (en som bär väskorna) som visade oss till våra rum. Hur lyxigt som helst. Jag fick en jätteskön säng att sova i. När vi installerat oss på våra rum  var det dags för mat. sen tog vi det bara lugnt.

våran semesterresa bestod av mycket badande,shoppande  och Restaurangbesök. kvällarna tillbringade vi i baren. jag badade även i spabadet och hade jätteroligt där. Vi bubblade och ställde oss under ett vattenfall så vi fick känna hur vattent killade oss på ryggen.låg på massagesäng och provade massagedusch vi badade i några timmar. Vi sjöng en massa  sånger oxå. På eftermiddagen fick vi sällskap av min kompis Martin och hans familj och Tommy. Vi dansade ringdans ivattnet och sjöng för glatta livet. en riktig baddag blev det.

En dag gjorde vi en utflykt till Palmitos park. där fanns papegojor som var skitroliga och gjorde en massa konster. vi såg även kängurur, ormar fjärilaroch orangutanger. Vi kollade även på en rovdjursfågelshow. En av kvällarna spelade vi biljard. jag var även på marknad och shoppade. Sen var det dags att åka hem till Sverige igen och min sköna säng.

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia