Tisdagen den 3 oktober 2023 - klockan 18:57
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Disney drömljusets dal.


Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun 2023-05-17

1. Drömljusets dal är ett super roligt rollspel och ett evighets spel där du eller den som spela det kan välja kille eller tjej man reser och ska sola, men ett märkligt mörker omringar Disney slottet och Dalens by. Nästan all Disney figurerna förvisas till sina världar och Merlin försöker ta bor mörkret, men hans magi fungerar inte. Plötsligt så kommer du eller den som spela det dyker upp och ni undrar varför jo han förklarar och nu ska jag berätta vilka figurerna är.

 

2. Musse pigg, Långben, Joakim von anka, Merlin, Ariel, prins Erik, mor Gothel, urusla, Scar, kalle anka, Anna och Elsa av Arendal, Woody och buzz, Christopher, Remy, Viviana, Mimmi Pigg, Simba och Pumba och Timon, och sen finns det många andra som jag inte har lyckas hitta än.

 

3. Men alla Disney skurkarna är snälla speciellt Scar han bli sur på Långben. Scar är hungrig och Långben fråga honom om han vill ha morötter och då säger Scar förargad jag är ett lejon jag tycker inte om grönsaker. Och gå man förbi honom så säger han jag hatade när min bror var kung.

 

4. Och man kan göra vad man vill göra på det vill man göra uppdrag så kan man göra det, vill man fiska så kan man göra det, vill hacka så kan man göra det, vill man plantera frukter eller grönsaker så kan man göra det, vill man sälja för pengar så kan man göra. Vill man ta bor natt taggar så gör det du måste samla pengar för att uppgradera alla Långbens stall och alla hus. Det bästa sättet och få jättemycket pengar så måste man hacka och fiska och plantera och laga man och plocka upp på sig äpplen och bananer och hallon eller jordgubbar och blåbär och olika nötter och allt som du eller den som spela det bästa spelet gör kommer att får kristaller som heter drömljus. Alla rosa heter drömljus delar och alla svarta heter mörka delar.

5. Ni kan spendera flera dagar och flera timmar på det för att det finns ingen historia. Man kan göra vad som helst det finns sidouppdrag som aldrig ta slut. Det är bara uppdragen i portalerna som ta slut. Och det är det bästa Disney spelet för att nästan varje månad så uppgraderas spelet det bästa sättet att få pengar på det är att samla, ädelstenar och laga mat och fiska och ta bor natt taggarna jag tycker om det det är bättre än min tid i portia om ni har frågor så kom till mig så förklara jag.


Tipsa en vän Skriv utKlockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia