Måndagen den 4 december 2023 - klockan 16:33
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min helg 27-28-29 oktober - Martin


Martin Benz 2017-11-20

Helgen

I fredags så sov jag länge på morgonen, till klockan 12 på eftermidagen, jag åt och drack.
Jag var ute och gick en lång promenad och runda till Maxi, det var skönt.
Sen när jag kom hem så tog jag det lungt och såg på tv, jag tittade på hem till gården det var bra sen såg jag på masa andra bra program med.
Sen så hörde jag på bra musik sen så såg jag på en bra film. På kvällen och natten så hade jag fredagsmys jag åt fruktklubbor och så drack jag ett gott glas med vatten till.
Sen så såg jag på Glamour, det var bra, jag såg på barnprogram med det var med bra.

Jag såg på idol det var bra jag såg på omröstningen med det var hon flickan som åkte ut,
det var synd för hon var bra, sen såg jag på idolextra med det var bra sen så skulle jag se en bra film med men det orkade jag inte så jag och lade mig.
Sen var det en ny dag, lördag, då gick jag upp tidigt vid klockan 8 och såg på bolibompahelg det var bra och disneydags, det var med bra jag åt och drack.

Sen så kom min familj och hämtade mig, då körde vi i väg till maxi, pappa och mamma lämnade tipset sen så körde vi och hämtade min syster Annsofie och så körde vi i väg till förmedlingcentralen och gick in i affären och såg på alla sakerna som dom hade där
det var mycket folk där.
Jag köpte en ny bra rolig och spännade film spykids och så köpte jag prigleschips och en coca cola läsk jag köpte snikerchoklad och ett annat choklad, det var det jag köpte det var inte så mycket.
Pappa, mamma och Annsofie handlade mycket, det var roligt vi pratade lite med hon kvinnan som jobbade i affären, det var roligt sen åt vi en god middag och drack en god dricka det blev pommesfritte och korv och ketshup och senap och grönsaker sallad gurka och tomat och lök och så drack jag ett gott glas med vatten.
Pappa, mamma och Annsofie drack två glas med vatten det var gott vi drack en god kop med zoegas kaffe med det var gott vi pratade lite med dom i resturangen med det var roligt, vi var i väg i 6 timmar det var länge.
Sen när jag kom hem så tog jag det bara lungt och höll lördagsmys jag, åt popcorn och pringelschips och snikeschoklad och det andra chokladet och så drack jag coca cola läsk det var gott sen så skulle jag se på spykids i helgen men det orkade jag inte så jag får se den denna helgen i stället, men det går bra jag såg på barnprogram det var bra jag såg på så mycket bättre det var bra sen såg jag på en bra film med sen var lördagen slut.

I söndags så sov jag länge till klockan 13 det var skönt jag åt och drack. Sen så såg jag på tv mycket det var bra jag var ute och gick en kön promenad med det var skönt sen på kvällen så tog jag det bara lungt och såg på barnprogram det var bra, jag såg på Hellenius hörna med det var med bra och höll söndag med det var skönt sen gjorde jag inte mer i söndags, jag var uppe till lite över 21:00 sen så gick jag och lade mig, sen var helgen slut det har både varit en bra rolig och spenade helg.

skrivet av Martin Benz.

Tipsa en vän Skriv utKlockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia