Tisdagen den 5 december 2023 - klockan 04:07
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


TRIVSELKVÄLL MED BAD I LAHOLM (HAWAIITEMA)


Susanne Levin 2016-04-18

lördagen den 30/1 åkte jag och 4 av mina assistenter och min mamma till Laholms folkhälsocentrum för att bada med kompisar från kooperativet jag är med i. Åhhh vilken kväll vi hade. Vi startade kvällen med att vi stannade till och åt pannkakor med sylt och grädde. Sen fortsatte vi till Laholm och badhuset.

där mötte oss en överraskning. Ena basssängen var gjord som ett sinnesbad. På Ena kortänden fanns ett akvarium med fina fiskar och i taket fanns det träfigurer uppsatta. Längs ena långsidan fanns det två ljusglober som ändrade färg. och bassängbotten var höj och sänkbar. häftigt. det var 34 grader i vattnet. och lugn musik spelades. där fanns även lift så vi kunde komma ner i vattnet. två duschbritsar fanns oxå som fick plats i duschutrymmet. jag busade och simmade och njöt i fulla drag med mina kompisar. Det var en härlig upplevelse som jag önskar att ni alla får prova på.

Förutom sinnesbadet fanns det även tre andra bassänger en 25 metersbassäng, plus två andra bassänger. När vi badat klart blev vi bjudna på smörgåstårta av kooperativet som jag är med i. smaskigt. Sen fick jag prova på aromabastu. i den första bastun luktade det lavendel , i den andra fick vi smörja in oss i salt och sen kom det en doft av anis och . när vi suttit i den 2ra en stund skulle man skölja av sig. och i den sista bastun smorde vi in oss i honung och sen kom där en doft av kanel tror jag det var. åhhh vad huden kändes mjuk efteråt.. Vi fikade på lite tårta och saft oxå mellan bastuarna.

Jag har haft en helt fantasisk trivselkväll med mitt kooperativ och rekomenderar er alla att göra ett besök på folkhälsocentrum. Det är så mycket mer än ett vanligt badhus och det där med höj och sänkbar botten var häftigt.

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia