Söndagen den 3 december 2023 - klockan 16:13
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Liseberg


Susanne Levin 2016-04-18

Jippie!! Nu är det dags för årets julmarknad. När jag precis packat klart det sista inför resan, dök gänget upp som skulle följa med mig. det var mamma, pappa och två av mina assistenter. Jag passade på att äta ett mellis och sträcka ut mig en sista gång innan det var dags att bege sig till bussen som skulle ta oss till Liseberg.

När vi kom fram till ringcentralen. Hälsade vi på övriga resenärer och satte oss tillrätta i bussen, sen styrde vi kosan mot Laholm där vi hämtade de sista resenärerna.

färden fortsatte till björkäng där vi åt köttbullar och potatis och brunsås med lingon. efter att vi smält maten fortsatte färden till Göteborg och "Gothia towers." När vi kommit in på vårat rum var det skönt att komma av stolen. Sängen var superskön. På kvällen begav vi oss ut och åt en jättegod pastarätt med ostsås. Passade även på att smaka lite pizza oxå.Mmmm...så smarrigt det var. sen tog vi en promenad hem och jag var på ett strålande humör. När vi kom hem tittade vi på Idol på tv:n. Sen var det skönt att få lägga sig och sova.

Så vaknade jag till en ny dag. Skönt med sovmorgon. vi gick ner till stora matsalen och åt frukost. Oj vad mycket folk där var. Kändes nästan som när man är på ullared.

Efter frukosten begav vi oss till universeum. där fanns bara två hissar så vi fick vänta ganska länge innan man kunde åka upp till andra våningen. där fanns Akvariehallen där vi fick se en massa olika havsdjur, sen gick vi vidare till dödliga skönheten där man fick höra talas om hur farliga ormar, spindlar, ödlor mm är. Hur dom dödar sina byten.

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia