Tisdagen den 5 december 2023 - klockan 22:41
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min sommar


Niklas Andersson 2013-08-23

I somras var vi i Dalarna jag och mamma, vi hyrde en stuga vid Laknäs. Det var en röd fin stuga och det var 60 mil dit. Det var också en fin utsikt. Vi har varit på Mora marknad, jag köpte 2 melerade garnnystan och en cd skiva och marknads karameller. Efter åt vi Pizza på en Pizzeria, jag drack Coca cola. Det var gott. Det fanns Toaletter på Pizzerian också vi var också på Claes Olsson. Jag köpte en Termometer och ett Akvarellblock, pennor och ett litet kollegieblock. Vi har bland annat varit och tittat på när dom gjorde Dalahästar. Sen gick vi in i en butik, jag handlade en påsk tupp och en kasse med en älg på.

 

I lördags var jag och mamma på Hovdala, vi fikade där, jag valde ett Brysselkex, en chokladbolle och en cocacola. Jag gick en runda själv och köpte glass.

I måndags den 15 juli var jag med boendet i en stuga i Norjeboke, det var en grå stuga. Vi badade i havet vi fick duscha efteråt, det gick bra. Vi åt hamburgare på kvällen och drack varsin fanta. När vi kom till baka till stugan tog vi det lugnt vi köpte godis i Karlshamn också. Vi har också lyssnat på 2 män som spelade musik.

 

Vi har också varit i Karlshamn och sett på Pippi Långstrump, det var en fin teater, vi åt en sallad i Hellevik och drack varsin fanta. Vi åt också middag i Karlshamn. Vi fick läsk till maten. Till sist åt vi på McDonalds i Kristianstad. Jag valde 9 bitar Chicken nugetts, pommes, ketchup och en cocacola. När vi kom till baka till Bygatan igen tog vi våra mediciner, därefter kom mamma Agneta och hämtade mig sen körde jag och mamma till Maxi och tog ut pengar. Sen körde vi hem till Salviagränd igen jag borstade mina tänder sen var det tid för läggdags Jag sov hela natten.


Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia