Tisdagen den 5 december 2023 - klockan 22:34
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min helg 10-11-12- Martin


Martin Benz 2017-12-11

Helgen
I fredags så sov jag länge på morgonen till klockan 12 det var skönt.
Sen gick jag upp jag åt och drack. Jag såg på Malou efter tio det var bra sen såg jag på hem till gården det var bra. Jag såg på masa andra program med det var bra.
Sen hörde jag på musik med det var bra musik.
Sen jag tog det lungt med. På kvällen och natten så åt jag gott fredagsmys godis popcorn med mycket margarin och salt på och så drack jag en god carlsbergsöl till det var gott.
Jag såg på glamour det var bra.
Jag såg på barnprogram med det var bra. Sen såg jag på idol det var med bra. Jag såg på omröstnigen med vem som åkte ut och det blev Nohah.
Sen såg jag på idol extra det var med bra. jag var uppe till klockan 23:25 det var länge sen jag var vaken så länge. Sen var fredagen slut.

Nästa dag på lördag så sov jag länge hela dagen. När jag gick upp så åt jag och drack hela dagen sen kom min familg och hämtade mig så åkte vi i väg till Väla i Helsingborg shopingcenter. När vi kom fram så gick vi in i affären och handlade. Vi köpte massa saker. Jag köpte tre nintendoDS och tv spel Phineas & Ferb och Ironman spel. Jag köpte en ny tröja med pappa och mamma handlade med mycket med. Vi åt på subway. Åt en god macka och så drack vi en god kopp
kaffelate det var gott.
Sen så umgicks vi med varandra och pratade mycket med varandra. Jag pappa och mamma det var roligt vi pratade mycket med de på väla det var roligt.
Vi var i väg i 6 timmar det var länge. Vi åkte dit på eftermidagen klockan 14 och så var vi där till klockan 18 till kvällen det var länge.
När vi kom hem till Hässleholmsvägen 4 i Stoby tog vi det lungt. Vi såg på så mycket bättre det var Erik Saades dag det var bra.
Vi såg på en bra film med den var med bra. Vi åt gott godis och drack läsk vi åt hamburgare med bröd och drack läsk. handburgaren hade mycket ketchup på det var gott. Vi åt en god magnum glass med och drack Zoegaskaffe en god kopp. Vi  var uppe till klockan 12 på natten sen gick vi och lägde oss sen var lördagen slut.
I söndags så sov vi länge på morgonen till klockan 11 det var skönt sen gick vi upp vi åt och drack och så hörde vi på bra musik. Vi var i väg på maxi och firade både pappa på farsdag både
lördag och söndag av mig fick han tre 5:an lotter han vann ingenting. Det gick bra ändå och jag skrev på kuväret med vi åt god eftermidagsfika med en bakelse och kaffe det var gott vi pratade med. Det det var roligt. Vi handlade mycket med. Vi pratade lite med de med de som jobbar på maxi det var roligt.
Sen så körde de hem mig. När jag kom hem så spelade jag bingolotto det gick bra. Sen gick
jag och lade mig. Sen var helgen slut.
Jag har tyckt att hela helgen både varit en bra rolig och spännade helg
skrivet av Martin Benz

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia