Söndagen den 3 december 2023 - klockan 06:21
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Nyårsexplosion


Susanne Levin 2018-01-15

En liten powernap innan nyårsexplosionen börjar.
En liten powernap innan nyårsexplosionen börjar.

lite festfin ska man ju bli
lite festfin ska man ju bli


Good förrätt skagenröra på toast
Good förrätt skagenröra på toast

goottt.
goottt.

underhållning innan varmrätten serverades.
underhållning innan varmrätten serverades.

Så nu är vi klara för festen.
Så nu är vi klara för festen.

Hej allihopa. Nu är jag tillbaka med mitt bloggande. denna gången ska den handla om Nyårsfirandet i Furuboda. Jag åkte dit på lördagen för att ha en trevlig lägervistelse där i fyra dagar. När jag kom fram så installerade jag mig på mitt rum. Sen rullade jag in till aulan där vi skulle få information om allt som skulle hända de fyra dagar jag skulle vara  där. Informationen avslutades med allsång.( dethär börjar ju bra. Sjunga och musik gillar jag).  Sen fick vi fika. på kvällen hade vi workshop. Kl 20.00 orkade jag inte med mer. så jag somnade.

dag två. började kl 09.00 med frukost i den gemensamma matsalen och sen blev det workshop.
Jag gjorde egen musik tillsammans med några kompisar på fm. Och på em hade vi skattjakt där vi skulle utföra vissa uppdrag som vi fick poäng för av juryn. Mitt lag gjorde fågeldansen och letade kalsonger och plockade kottar och sjöng tipp tapp. Jätteroligt. Sen tog vi det lugnt. Vi vilade och började fixa iordning oss för NYÅRSFESTEN. kl 18 gick vi in i matsalen där en grupp hade gjort jättefin dukning. vi satte oss tillsammans med en kompis som heter Ida. och en del andra kompisar som vi lärt känna på lägret. Vi blev bjudna på räktoast som förrätt och black and white som varmrätt och kladdkaka och cheescake till efterrätt. det smakade alla tiders. Vi sjöng och skålade och åt och skrattade. När vi ätit var det dags för disco och open stage. Jag dansade för fulla muggar. Och lärde känna en ny kompis som heter Sophia och kommer från Åstorp. Kl 00.00 var det dags att gå ut och se när ledarna sköt upp raketer. och skålade i champagne. Kl 01.00 var nyårsfirandet slut och sängen väntade.

Dag 3 Efter lite sovmorgon smakade det gott med frukost. Sen tog vi badgrejorna med oss och gick och badade i simhallen.Det var riktigt skönt i vattnet. jag somnade och flöt omkring som en liten kork. efter ca 50 min gick vi upp och duschade och klädde på oss. Sen var det dags att äta lunch. blev rester från gårdagen. Sen var det dags för allsång i aulan och ledarna spelade och sjöng för oss. Lite gofika på det och på kvällen spelade dom upp vad dom olika grupperna gjort på  sina workshops.  En rolig kväll var till ända kl 22.00

Dag fyra Idag vaknade vi upp till sista dagen på lägret. Vi gjorde iordning  våra rum och sen gick vi till matsalen och åt frukost. Därefter samlades vi i Aulan för att avsluta nyårslägret alla tackade varandra för ett roligt o trevligt läger och så kollade vi på bilder från lägret o avslutade med allsång.

Kommentera Tipsa en vän Skriv ut


Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia