Lördagen den 9 december 2023 - klockan 17:04
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


The baker and the beauty


Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun 2021-08-27

Bageriet och skönhet.

 

 

Bageriet och skönhet är en bra dramakomediserie som finns i 2 versioner en på engelska och japanska jag har bara sett den engelska versionen och är snart färdig med första säsongen på den japanska det är samma handling.

 

 

1. Denna serie handla om att en familj äger ett bageri och en av barnen heter olika det beror på vilken version man kolla på, i den engelska så är det Daniel och i den japanska så är det Amos. Han är tillsammans med en tjej som heter Vanessa. Han bjuder ut henne på middag, men hon vill att han ska fria till henne, men han säger bara nej för att han inte ville såra henne utan att han känner sig inte redo. Då bli hon arg och kastar lite av sin mat på honom och hon hade räknat med ett ja för att hon och han hade varit tillsammans i 9 år och när hon stack så gick han också iväg. Då kom det en bil körade förbi honom och det var den vackra berömda Noa Hamilton, det är samma sak där i den engelska versionen, så är det Noa Hamilton och på den versionen som jag kollar på nu så heter hon Noa Hollander och han bli kär i henne och hon i honom. När han fick reda på att hon hade lekt med honom, vilket han förklarade för henne. Hon blev kanske inte glad, men hon förstod att hon gick för långt. Han hälsade på henne dagen därefter och då på natten så bad hon om ursäkt. När han gick ut så skulle hon åka till London för att hon skulle spela i en roll, men hon ville ha honom med sig han tackade ja, men det gillade inte hennes agent MRt och i den japanska versionen så heter han som den avlidne artisten Elvis.

 

Han var också kär i henne som psykologen i hur jag träffade er mamma och på svenska hur jag mötte er mamma han blev kär i den vackra journalisten Robin men småningom så förstår Elvis att hon inte älska Colin som han heter i den nya versionen men i den gamla versionen så är det Pete i den gamla så såra hon Pete för att ha ville vara vid henne hela tiden och hon var inte redo för att bida sig, men sen träffa hon Amos och hon bli kär i honom och han i henne men på börja så är hon lite taskig emot honom och det är det för att hon tycker att det är hennes fel att hennes mamma dog eller blev sjuk i den nya så bor hennes mamma på ett ålderdomshem och i den gamla så dog hon när Noa var 10 år hon var sjuk till hon började att haltar och hon blev överkörd Noas pappa hatar hon för att han övergav henne och sin fru och blev otrogen och när Noas mamma dog så kom han aldrig på begravningen så det är därför som hon leker med honom, men det begrep aldrig han på början. Och sen bli dom tillsammans och har ett förhållande, men Amos bror skickade bilder till Vanessa vilket som drever henne till vansinne och till hämnd och hon lyckas med det men när Pete kommer till staden så friar han till henne med han skickar ett sms till Vanessa och hon säger till Amos hon tackade ja men då springer han till henne och hitta dom 2 och säger att gift inte dig med honom jag är galen i dig och då väljer hon Amos framför Pete och han lämna staden.

 

I den andra säsongen på den gamla versionen så förlovar dom sig vilket som drever Vanessa ytterligare till vansinne. När Gideon dyker upp så bli hon arg men hon vet inte att hennes pappa är det för att han är nära att gå i konkurs och han medhjälpare Eden bli kär i Amos, men det är inte äkta kärlek. Hon får sparken och hon har sex med Amos för att hämnas att han gav henne sparken. Och när Noa får se bilderna så bli hon arg, men sen får man reda på att en man som kallas för Yair kommer till staden och deras and är syster och bror så dom har en plan är att hans syster ska göra Amos otrogen emot Noa. Och sen se till att hennes pappa hamnar på sjukhus och Yair skulle ligga med Noa. Och det ge sig av därifrån och när hon får reda på det så bli hon arg och inse att hon borde ha lyssnat på Amos. Och när när Eden ska möta upp sin bror så åker han åt annat håll och hon hamna i en bilolycka med sin bil samma sak med Yair fast han dör. Men på natten så hoppas Amos bror i ett ligg med Vanessa, utan att tänka på att det var just hon. Och när hon skulle gifta sig så kom hans bror och skrek jag och hon låg med varandra och då sa Vanessa ”jag ska döda dig”. Och sen sa hennes fästman om inte jag döda dig först. Och sen började dom att slåss och då anlitade han en psykolog som ska hjälpa dom som har problem. För dom som är besatta av något och hon är besatt av Daniel eller Amos det beror på vilken version man väljer att kolla på.

 

Och då hade Noa blivit ihop med Edens bror Yair. Dom låg med varandra. Hon trodde att han gjorde det för att verkligen menar det, men det var bara en plan, men i själva verket så var en en plan för att hämnas på dras döde far. Noas pappa var hans chef men när deras pappa börja göra affärer med såna personer som bara tjänar på det så fick han sparken vilket som drev honom till självmord. Han skyllde på hennes far, men han klarade sig, men det gjorde inte Yair han dog i bilolyckan. Och när Amos och Noa gifte sig så stötte hon på Eden. Eden var arg på Noa för att hennes bror dog och Noas far överlevde. Och hade Noa inte insett att det var en plan så hade Noa varit på ett flygplan och då hade inte Yair dött så hämnden växte hos Eden. Hon bestämde sig för att döda båda 2.

 

Då hann hans bror och Vanessa bli tillsammans men hans bror såg det och puttade omkull Noa och Amos men vad som händer sen det vet inte jag så fort när säsong 3 kommer och jag har sett den så lovar jag att berätta hur det gick.

 

Några frågor


Tipsa en vän Skriv utKlockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia