Lördagen den 20 april 2024 - klockan 11:33
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


19-20-21 maj - Martin


Martin Benz 2017-05-29

Helgen 19-20-21 maj:

I fredags så tog jag det lungt och åt och drack hela dagen, jag satt ute på balkongen
och ritade och målade smurfigurer.
Jag såg på tv med, det var roligt, jag såg på finalen av talang 2017 den unga kilen Ibrahim vann enhalvmiljon kronor, jag ska söka till talang 2018 nästa år hoppas att jag har tur och vinner en enhalv miljon kronor då, för pengarna då ska jag åka på semester då med hela min familj. En flicka kom på andra plats och Viktor kom på tredjeplats.
Jag år fredagsmys, salt och peppar chips och vitlöksdippa och gräddfil, så drack jag Carlsberg öl till det var gott. Jag såg på två bra filmer med, de var bra, sedan var fredagen slut.

I lördaga så gick jag upp vid klockan 9.30. Jag såg på barnprogrammet Bolibompa helg och Disneydags, det var bra. Sen gick jag och personalen iväg på Maxi och åt god eftermiddagsfika. Jag och Pernilla åt en stor vaniljmjukglass med strössel och kolasås och så drack jag en god kopp med kaffe med mjölk i, det var gott..

Jag pratade lite med dom där i cafét med, det var roligt, sen gick vi hem.
Jag var hemma på kvällen, tog det bara lugnt och såg på tv, det var bra. Jag åt lördagsmys, med souercream and onion chips och drack en Heiniken öl, det var gått, sedan var lördagen slut.

I söndags så var jag med min famlilj på Förmedlingscentralen och så köpte jag en film och en student apa, pappa, mamma, Jessica och Annsofie var medd också.

Vi hämtade dom först, vi pratade lite med dom med, det var roligt, sen till middag åt vi på en restaurang, det blev pulvermos och korv mer tomatketchup och lingon och grönsaker och sallad, det var gott.

Sen körde vi hem, när jag kom hem tog jag det bara lugnt och såg på tv, sen var söndagen slut och sen var helgen slut. JAg har tyckt att hela denna helgen har varit en rolig och spännande helg.
Skrivet av Martin Marzedes Benz

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia