Onsdagen den 24 april 2024 - klockan 14:33
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min helg v.13 - Martin


Martin Benz 2017-05-03

i helgen:
i fredags så sov jag läge, till klockan 12 på eftermidagen, det var skönt jag åt och drack alla målen, sen tog jag det bara det lungt hela dagen kvällen och natten
Jag såg på tv, olika program, det var bra sen var den dagen slut. Jag var uppe till halv11 i fredags.

i lördags så åt jag alla målen och drack dricka, jag såg program det var bra jag åt lördags och södags mys med det var gott.
i lördags så var jag uppe till sent på kvällen och natten sen gick jag och lade mig

i söndags så sov jag läge med, till klockan tolv på eftermidagen det var skönt.
Sen gick jag upp jag åt alla målen med och dricka det var gott jag åt söndagsmys med ochen  Mer dricka med Jordgubbs och rabarber smak, det var gott.

Jag tog det lungt där hemma och lysnade på musik det var bra, sen så kom min familj och hämtade mig så åkte vi i väg till Smartbag och så såg vi i den affären. Jag handlade mycket med saker det gjorde Mamma och Jessicka också Pappa handlade inte där inne, dom sålde ut mycket där inne med för dom skulle inte ha kvar den afären lägre, det var synd så då får vi handla i andra affärer i stället, men det går bra.
Jag pratade mycket med hon kvinan som var där inne, det var roligt sen var vi på Citygross i Höör med, det var roligt.

jag Pappa Mamma och Jessicka åt en god eftermidags fika med, det blev en bakelse och Kaffelatte och Jessicka drack te, det var gott sen var vi inne och hanldade mycket med sen så gick vi till kassan och betalade och så pratade jag med killen kassan mycket, det var med roligt sen handlade Mamma Pappa Jessicka korv med bröd med ketshup och senap på och jag handlade en
hammburgare med bröd och Chokladcoko, det var gott det vi drack och åt jag köpte en svergellott
trisslott och en bingolott, jag vann inte på trisslotten men på svergelotten vann jag 25kroner det var roligt, dom pengarna ska jag spara i sparbösan till ullared.

jag pratade mycket med den kvinnan i butiken med och i den sista butiken med det var roligt sen så åkte vi hem sen när jag kom hem på kvällen så tog jag det lungt och såg på tv det var bra och så spelade jag bingoloto men det gick inte bra jag förlorade men det gick bra en då jag var uppe till 21 och 15 det var länge,  det var gönt och ta det lungt hela helgen och det var roligt och var i väg på smartbay och höör hella helgen har både varit en bra rolig och spenande helg
skrivet av Martin Marzedes Benz.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia