Lördagen den 27 april 2024 - klockan 04:00
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min resa till Lisabon Juni 2010


Anders Petersson 2012-05-30


Den 21 juni påbörjade jag en spännande resa. En resa mot varmare bräddgrader.

Vid 10 tiden måndagen den 21 juni   Anländer vi till Kastrup, för att flyget skulle gå vid klockan 11 tiden via Bryssel till Lissabon. När vi var framme och jag fick tillbaka min rullstol och det tog tid att    Leta  rätt på Väskorna  och när hittade vi ut  vi tog en taxi till hotellet som heter sanna. På hotellet  tog vi hissen upp till rummet med 406 på vi spelade Uno Innan  läggdags.

Nästa morgon sov jag länge  för att det var lång resa för oss.  Christer gick upp vid halv 8 tiden och åt sin  mat medan jag log i kvar i sängen  när jag hade ätit så spelade vi lite Uno sen klädde jag på mig och sedan fikade vi. Eftyer det gick och kollade runt lite och solen lyste på mig

Jag tänkte på att köpa solglasögon och vi   gick långa  vägar.  Vi spelade Uno innan läggdags igen  och innan jag sov kollade jag på tv –på den sista dagen hämtade en taxibuss  som  körde oss till flyggplasten sen flyg vi  tillbaka Bryssel  sedan flyg vi  tillbaka till Kastrup  och vi tog tåget till  Malmö.  vi fick bryta vagn  och sen  körde tåget oss till Hässleholm och vi  fick gå genom tunnel till min lägenhet på Götagatan 3e.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia