Fredagen den 26 april 2024 - klockan 17:50
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min Tysklands resa med Christer och Robin.


Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun 2016-08-18

På tisdagen lagd vi oss vid 08,00 tiden för att vi skulle orka stiga upp vid 04,00 tiden på morgonen. När vi hade börjat att köra så sov jag lite, efter det så lyssnade jag på Disney musik. När vi hade kommit ombord på båten så åt vi och sen gick vi in på bordershop och där köpte jag en påse med persikor.

När vi var framme i Rügen och lämnat båten, så körde vi till villan där vi skulle sova 3 nätter. Det var 2 trånga sovrum och en stor jobbig trappa med bara 1 handtag så när jag skull går upp så fick jag göra som man burkar gör när man klättrar uppför berg. När jag skulle går ner så fick jag glida nedåt och jag hatade den idiotiska trappan.

Jag fick ha en stor stol med rosa kuddar så att jag inte ramlar ur sängen när vi spelade Uno och ”Vem vill bli en prinsessa”, ett spel där man ska samla på sig

örhängen, ringar, halsband, armband, och Christer var den finast av oss tre.

 

På torsdagen körde vi till fastlandet, den dagen var den tråkigaste, men dom hade ställt upp ett stånd med både gamla och nya spel. Vi åt där också man kunde välja mellan våffla och korv med bröd, när vi var klara så körde vi vidare. På kvällen tog vi en promenad innan det var medicindags och mer Uno spelade innan läggdags.

På fredagen var det en shopping dag då köpte jag 4 filmer, 5 spel, 3 pussel (2 star wars och ett med en kvinna på) när vi kom tillbaka till villan och parkerat så skulle jag öppna bildörren men bildörren var nära att stängas igen så jag tog mina fötter och sparkade upp dörren.

När gick in så spelade vi lite Uno och på kvällen gick vi och åt vid fiskhamnen.

När vi kom tillbaka till villan så spelade vi en omgång ”Vem vill bli prinsessa” och mera Uno innan medicindags och lite mer Uno spelande innan läggdags.

På lördagen steg vi upp klockan 08:00.

för att vi skulle hinna med båten som skulle gå kl 13:00 innan vi körde på båten hann vi gåen runda på bordershop.

 

 

 


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia