Söndagen den 28 maj 2023 - klockan 18:09
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Solsidan


Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun 2022-05-09

1. Det var en gång ett par som heter Alex och Anna som flyttar tillbaka till solsidan. Då träffade dom Alex vänner och mamma. Anna trodde att hon hade lämnat kvar nycklarna, men Alex är otroligt feg och konflikträdd och när han och Anna pratade om sovrummet, så sa han currykryss och sa Anna ”Alex vet du vad jag känner, det säger du för du inte våg säga till din mamma att hon inte får ha det här rummet”. Så sa han till henne ”är det inte bra att ha kvar hennes sak tills vidare” och då sa Anna vad har ”du för problem, varför händer det inte något” då sa han ”hon har alzheimers”. Så säger man inte till varandra och Anna sa till henne och då sa hon vad är Alex har sagt. Alexander förlåt du är upprörd hur kan du säga till Anna att jag har alzheimers. Jag var otydlig det jag skulle säga var att vi älska dig och du få komma hit men detta är vårt hus nu ja men det är inte lätt när man ha bott här i 40 år.

 

2. Och i det andra avsnittet så tror Alex att Anna är otrogen, eftersom det blev fel datum som barnet skulle kom. Och då sa Anna du rör inte mig vem fan är Jenny det vill vi veta och natten så sa hon jag är jätteledsen på dig Alex hur kunde du tro att jag skulle vara otrogen. Du frågar inte jag gör på mitt jobb och du fråga inte vad jag gör på mitt jobb nej, men idag fick jag att du är ute och sätter på tandläkarkvinnor.

 

3. Och sen i ett roligt avsnitt så ska Alex byta blöja på sin dotter, så kom Ove och såg en smörgås och han åt den och han trodde att det var dijonsenap. På kväll så mådde han illa och då tittade han på blöjan och sa åt jag en smörgås ja, men jag hann inte berätta för Ove. Ove är en man som är jobbig och snål, låna man ut saker till honom så får man aldrig sakerna tillbaka.

 

4. Och sen finns det en annan granne som heter Tord Malmberg. Han och Alex hatar varandra. När fred och han sågade ner ett träden som sa han typ du nu är min båt alldeles förstörd här jag kommer att får renovera hela båten.

 

5. Anna gjorde Alex arg när hon köpte en barnvagn för 9 000. För hon skulle lämna tillbaka den så kostade den 18 000 och handtaget kostade 975. Sen ringer Ove och då skrek Alex nej jag har inte tid att umgås med dig, du saka går hem och fungera varför ingen vill umgås med dig. Jo för att du är jobbig och snål schas Ove schas. När han stängde så sa han jag har blivit Gunvald Larsson.

 

6. Jag gillar Anna. Gillar än hans nya flickvän Lisa som Anna kallar något sjukt, som jag inte kommer säga på svenska, utan på engelska fuckar friends. Lisa gillar inte henne, hon han hade två talesätt, det första är att lära känna varandra mera och det andra att hon vill gifta sig och skaffa barn, men han tafflar både alternativen och han såg henne krama en annan. Han fick reda på den killen var hennes bror och sen valde han nr 1.

 

 

7. I ett avsnitt så bråkar Mickan med sin dotter Ebba, för att hon sätter på sig sin mammas byxor och klipper av en av hennes fjol. Vilket driver Micken till vansinne. Medan Victor har sex med sin flickvän i hans mammas och pappas säng, medans dom får ligga i soffan. Fredde har problem med Oves fru Anette för innan hon träffade Ove, så var dom ett par. Dom hade köpte ett hus och hon var med barn. Går hon bort så skulle han ärva vilket som han sa ja till, men sen ändrade han sig och tackade nej och då blev hon sur.

 

8. Ove frågade många om dom vill dela sin med hans fru och den som kunde göra det var Fredriks far. Han uppfyllde Oves önskan innan han dog, så Ove blev Fredriks styvfar. Alex och Anna blev ihop igen. Alex hade varit arg för att hon hade sagt att hon inte vill bo tillsammans med honom men nu hade hon ändrat sig.

 

9. Jag älskar den där serien det kommer en säsong 8 år 2023 och då ska jag se om hela serien jag ska nog se om den ikväll med Jackie det är västra filmhunden, men man saknar Anna när hon inte är hemma och är och spela in en film.


Tipsa en vän Skriv utKlockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia