Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 17:21
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV:


ANDREAS Johansson 2017-02-24


4/2: Imorse gick vi upp vid ca 11:00 och åt lite frukost. När vi hade ätit så gick vi till hennes föräldrar och vi väntade på hennes syskon. Sen åkte vi till hässleholm och spelade bowling på zuperbowl och åt även god mat. Efteråt så körde vi hem till vinslöv igen och fikade hos hennes föräldrar.
5/2: Idag så städade vi lägenheten och även tvättade.

6/2: Idag så har jag jobbat på shusets cafè mellan 8:00-16:00.
7/2: Jag har jobbat på shusets post och kopiering mellan 8:05-15:35.
8/2: Idag så har jag varit hemma från jobbet pga förkylning och gick inte upp förrän vid 13:30, sen kom även lottiz och var hos mig.
9/2: Jag är fortfarande hemma med min förkylning, min mamma ringde och berättade att hennes man hade inte långt kvar att leva.

10/2: Imorse ringde min mamma vid 05:30 och berättade att hennes man( min styvfar) hade dött och dem hade levt ihop i 34 år.

11/2:Imorse så var lottiz hos mig och vi bara tog det lugnt under hela dagen, innan det var dags för luckan på kvällen.
12/2: Idag så var min godman och hälsade på och pratade lite.

13/2: Idag så har jag jobbat på shusets cafè mellan 8:00-15:45. Jag tycker så synd om min mamma vad som har hänt och att hon läger rätt mycket på mig med så att jag även mår dåligt.
14/2: Idag så är det alla hjärtans dag, så jag och lottiz har ätit gott och bara kopplat av tillsammans.
15/2: Idag så berättade min mamma att begravningen är den 3/3. Ikväll så var det även dags för lite innebandy-träning så jag hade annat att tänka på.
16/2: Idag så har jag bara jobbat mellan 8:00-11:00, pga att jag har mått dåligt för min mammas skull, men hon har berättat att hon ska få hjälp nu med allting.
17/2: Idag så skulle jag ha genomförandeplan, men det blev inget för att jag mår dåligt pga min mamma. Jag blev även arg på boendepersonalen för att dem inte tyckte att min godman skulle vara med, för att det stod inte så i reglerna men det var ju inte sant alls som dem sa till mig.
18/2:Idag så har vi varit nere på stan och även handlat både ny brödrost och även ny köksklocka på öb och även varit på luckan på kvällen.
19/2: Idag så har jag och lottiz hälsat på min mamma och bjödigt henne på kanelbullar och även köpt en blomma till henne, eftersom jag tycker synd om min mamma.

20/2: Idag så var min arbetsanpassare och hälsade på och jag berättade om att mitt jobb försvinner fr o m 1/5, men hon hade ett förslag att jag kunde börja ute på p2 området dit omsorgen och dv ska flytta dit och då kommer jag att fortsätta med att ta handom posten och kopiering.
21/2: Ikväll så hade jag lite genomförandeplan med min boendepersonal och godman, vi kom fram att jag och lottiz inte skulle gifta oss utan bara vara sambor, eftersom det är en massa regler och att hela mitt sparkapital får även lottiz om vi gifter oss.
22/2: Idag så har jag jobbat och även haft innebandy-träning på kvällen.
23/2: Idag så har jag jobbat och även lottiz ska var hos mig från idag till den 6/3.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia