Tisdagen den 23 april 2024 - klockan 14:40
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV:


ANDREAS JOHANSSON 2017-04-07


31/3: Jag har jobbat på stadshusets cafè mellan 7:30-10:00. Efteråt så gick jag till klockis och bloggade. Sen gick jag hem och lottiz kom samtidigt och vi gick ner till Ica k och handlade och även inom CityG. Vi åkte sen hem till vinslöv vid 13:50, och gick hem med varorna. Sen gick vi och hälsade på hennes föräldrar och jag och lottiz åkte med hennes pappa till jula i kristianstad eftersom jag skulle köpa nya arbetsskor.

1/4: (Första April hihihi). Vi bara tog det lugnt idag och var ute och gick och var även och hälsade på hennes systerdotter och även hennes barndomsvän, innan vi gick hem.

2/4: Idag så har vi haft en varsin speldag med både Nintendo Nes classic och även Nintendo Switch.

3/4: Ny Vecka!! Jag har jobbat på cafèet idag mellan 7:35-15:50. Sen var jag inom gamestop och kollade lite innan jag åkte till vinslöv.

4/4: Jag har jobbat med post och kopiering idag mellan 7:40-15:40.

5/4: Jag har jobbat idag med post och kopiering. När jag hade slutat kom lottiz och hämtade mig och vi gick hem till min lägenhet, och kopplade av innan vi skulle gå till innebandyträningen. Träningen höll på mellan klockan 18:00-19:30, och det var även sista för säsongen också. Så från och med den 26/4 så är det fotbollsträning som gäller för mig.

6/4: Jag har jobbat idag mellan klockan 8:05-15:40. När jag hade slutat så tog jag tåget hem till vinslöv och lottiz mötte upp mig och vi gick hem. Vi bara kopplade av tills vi skulle lägga oss.

7/4: Idag så har jag jobbat på stadshusets cafè mellan 7:35-10:05. Efteråt så gick jag till klockis och bloggade mellan 10:50-11:30. Trevlig helg!!

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia