Torsdagen den 28 mars 2024 - klockan 14:57
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV:


ANDREAS Johansson 2017-05-19


12/5: Idag så har jag jobbat på stadshusets cafè mellan 7:50-10:20.

Efteråt så gick jag till klockis och bloggade vid 10:50-11:30.

Sen giclk jag hem och då kom lottiz samtidigt hem ifrån sin kurs och vi åt lite mat. När vi hade ätit så kom min BP och en sjuksyster och pratade med mig och tog lite prover. När dem hade gått så gick vi ner till Ica kvantum och handlade och vi fick även tillsägelse av en kassörska när vi självscannade, eftersom vi hade alla varorna i samma vagn och det har vi gjort nu i cirka 2 år utan tillsägelse ( ICA-SKIT!!).

13/5: Imorse så gick vi upp vid 9:30 och kollade på tvn och åt lite sen efteråt. Sen gick vi till pingst kyrkans 2:nd hand och kollade lite och gick även ner till stan en runda och sen hem igen och åt lite mat. När vi hade ätit så gick vi ner till stan igen och inom gamestop och kollade lite och vi stötte även på min ex flickvän. På kvällen så gick vi ner till Luckan vid 18:30-20:00. Vi gick sen hem och kollade på Eurovision song contest finalen:(Portugal).

14/5:Idag så bjöd jag min mamma på middag.

15/5: Ny Vecka!
Jag har jobbat på stadshusets cafè 7:50-15:50. När jag hade jobbat så gick jag inom gamestop och sen hem och gjorde kvällsmat.

16/5: Jag har jobbat på Garnisonen med Förrådet mellan 8:00-14:05.

17/5: Jag har jobbat idag mellan 8:00-14:30 och fick tårta som fika. Sen tog jag bussen hem och vid 15:10 kom lottiz och vi gick ut och gick en runda och sen hem och gjorde kvällsmat.

18/5: Idag har jag jobbat mellan 8:00-13:45, sen tog jag bussen hem och lottiz mötte upp mig och vi gick hem och sen ner till stan en runda och hem igen. Vi koppalde av innan vi skulle göra lite kvällsmat. Efteråt så gick lottiz på konsert och jag stannade hemma och gjorde vid bland mina papper och sen duschade jag och vid 20:15 kom lottiz hem och vi kollade på tvn, innan vi skulle lägga oss.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia