Torsdagen den 25 april 2024 - klockan 23:02
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV


ANDREAS JOHANSSON 2017-11-24


17/11: Idag så har jag jobbat på stadshusets cafè mellan 8:00-10:20.
När jag hade jobbat så gick jag till klockis och bloggade mellan 10:35-11:30. Sen efteråt så gick jag hem och vid 12:00 så kom lottiz och vi gick ner till Ica kvantum och handlade och sen hem.
Vi gick sen ner till stan och jag köpte ett spel till mitt Nintendo switch och efteråt så gick vi inom City gross och handlade lite extra, innan vi gick hem och gjorde kvällsmat.

18/11: Imorse så gick vi upp vid 9:30 och kollade lite på tv, innan vi åt lite. Efteråt så gick vi ner till stan en runda och sen hem igen och gjorde middag och vilade. Jag spelade lite innan vi skulle göra kvällsmat.

19/11: Idag så gick vi upp vid 11:00 och åt lite, innan vi gjorde middag. Efteråt så städade vi och tvättade vid 16:00-19:30.

20/11: Ny Vecka!
Idag så har jag jobbat på stadshusets cafè mellan 8:00-15:50. När jag hade slutat så gick jag inom gamestop och kollade lite, innan jag gick hem och gjorde kvällsmat.

21/11: Idag så har jag jobbat på P2-förrådet mellan 8:00-13:40. När jag kom hem så kopplade jag av med att spela lite på mitt xbox, tills jag skulle göra kvällsmat vid 17:30. När jag hade ätit så fick jag jätte ont i magen pga att bilföraren sa till mig när vi hade lämnat varorna att jag behövde inte följa med tillbaks till P2, eftersom hon tyckte inte det var lönt för mig, men jag hade lovat min handledare ändå. Men det kändes inte bra alls det som jag gjorde fast det var inte mitt fel.

22/11: Imorse så gick gick jag upp vid 10:00 och åt lite, innan jag spelade lite tills jag åt lite middag. När jag hade ätit så gick jag och tog bussen ut till P2-förrådet. När jag kom ut dit så fick jag mina öron varma av min handledare pga igår. Fast det var inte mitt fel alls!
Jag hade även sista VIP-Kursen och fick även ett diplom och så åt vi även smörgåstårta.

23/11: Idag så har jag jobbat på P2-förrådet mellan 8:00-13:30. Efteråt så gick jag ner till banken och väntade på min godman, eftersom vi skulle göra ärende till mig. Sen gick jag inom gallerian och inom gamestop och köpte ett spel och gick sen hem. Vid 15:30 kom lottiz och vi gick till Ica kvantum och handlade och sen hem och åt lite kvällsmat.

Nu så håller jag en veckas ledigt, och bloggar vidare den 8/12.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia