Lördagen den 20 april 2024 - klockan 13:07
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV:


ANDREAS JOHANSSON 2018-04-13


27/3: Idag så har jag jobbat på P2-Förrådet mellan kl 8:00-14:30. När jag kom hem så hade fått post ifrån LänsF igen, så jag ringde lottiz och när hon kom så gick vi ner till stan och pratade med dem. Efteråt så gick vi hem och gjorde matsedel och även kvällsmat.

28/3: Idag så har jag jobbat på P2-Förrådet, jag har både gjort våffelsmet och vispat grädde och även gräddat ca 60 st våfflor till jobbet.
När jag kom hem ifrån jobbet så kom lottiz och vi gick ut och gick en runda.

29/3: SKÄRTORSDAG:
Idag så har jag jobbat på P2-Förrådet 8:00-13:45. När jag kom hem så ringde min mamma och sa att hon hade fått avliva sin hund, eftersom han var jätte dålig. När lottiz kom vid 14:35 så gick vi ner till Ica K och veckohandlade och sen hem och åt lite kvällsmat. Vid 19:45 så kom min kontaktperson och vi gick på bio och såg på Tomb Raider, när vi hade sett den så körde han hem mig. Lottiz var fortfarande upp när jag kom hem vid 23:00 och vi såg på tv till ca 00:30.

30/3: LÅNGFREDAG:
Imorse så gick vi upp vid 10:15 och åt lite, innan vi packade och tog tåget till Vinslöv vid 11:50.
Hennes föräldrar hämtade oss och vi körde först till färlövs kyrkogård och sen in till Kristianstad och handlade på Engelbrektsboden, innan vi körde hem till Vinslöv igen. På kvällen så hälsade vi på hennes stora syster och hennes sambo.

31/3: PÅSKAFTON:
Imorse så gick vi upp vid 9:35 och lottizfar kom upp och satte ihop hennes nya köksmöbler, jag fick hennes gamla köksstolar och vi körde hem till min lägenhet och lämnade av dem och körde tillbaks till vinslöv igen. På eftermiddagen så städade vi och tvättade.

1/4:PÅSKDAGEN:
Imorse så gick vi upp vid 11:20 och åt lite, innan vi gick ut och gick och hälsade på hennes barndomsvän en liten runda.

2/4: ANNANDAGPÅSK:
Imorse så gick vi upp vid 9:30 och åt lite och packade efteråt, innan lottizfar hämtade oss och körde hem till Hlm. Vi packade upp och gick sen ut och gick en runda och hem igen och gjorde middag. Min ugn blev lite ko0nstig eftersom maten blev inte till lagad ordentligt, så jag var tvungen att ringa BP så dem fick komma upp och kolla på ugnen.

3/4: Idag så har jag jobbat på P2-Förrådet mellan 8:00-14:30. När jag kom hem så hade jag fått min skatte-deklaration och jag deklarerade genom deras mobilapp.

4/4: Idag så har jag jobbat på P2-Förrådet mellan 8:00-14:30. Jag hade även fått epost från furuboda att jag hade inte kommit med på golfkursen i sommar pga för få anmälda. När lottiz kom så gick vi ut och gick en runda.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia