Fredagen den 26 april 2024 - klockan 09:05
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


MITT FYRKANTIGA LIV


ANDREAS JOHANSSON 2016-10-21

Jag har bott hos min flickvän Lottiz i Vinslöv från 23/9 till 21/10, och har trivts jättebra. Jag har även pendlat med tåg in till Hässleholm och har fungerat utmärkt bra. Jag och Lottiz har satt upp oss på kö till en 3:a (lägenhet) i Vinslöv, men det är nog lång kö att få en. Men jag hoppas på det ändå, eftersom jag mår inte bra alls att bo i Hässleholm mer.

I onsdags så höll innebandyträningen på mellan klockan 18:00-19:30, istället för till klockan 19:00. Eftersom vi ville ha en halv timme extra att träna, pga att en timme var inte tillräckligt för oss.

Ikväll den 21/10 så ska jag och Lottiz gå ut och äta på det nya hamburgerstället Crazy Jack här i Hässleholm, den ligger vid Vänhems sjukvårds-central.

Igår så fick jag reda på att spelföretaget Nintendo ska ge ut en ny spelkonsol som heter: NINTENDO SWITCH, och som ska släppas nästa år 2017 i mars månad, och den konsolen ska jag skaffa mig faktiskt.

Jag ska vara i min lägenhet här i Hässleholm fr.o.m 21/10 t.o.m 24/11 och sen ska jag bo med Lottiz i Vinslöv igen till den 8/1-2017.

Nästa vecka den 28/10-6/11 så är jag Ledig , eftersom jag har många dagar kvar sparade av min semester som jag behöver ta ut.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia