Fredagen den 29 mars 2024 - klockan 16:03
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Min semester- Martin


Martin Benz 2014-09-15

 

 

MinSommar2014.

Första vecka var vi iväg i Ullared och handlade kläder, tre sorters kalsonger.

Vi köpte strumpor och glasögon jag köpte 6 stycken cd-skivor med svts

Melodifestivalen 2014. Jag köpte en cd -skiva med smurfarna party, absolut kids (nummer 35) , Nanne och  Veronika Di Maggio.

Sedan handlade jag första säsongen utav Gli , vampire daris, Hellas säsong 1 , Ronny och Ragge och Wii Nintendo Super Mario brosks 1. Tuggummi tog jag också men sen så handlade jag inte mer. Vi träffade inte Ola-Conny och Mårgan men jag kunde inte få autograf eller ta bild, men det gick bra ändå.

Mycket folk på Ullared så det var jobbigt sen var den dagen slut.

Det var både roligt spännande och bra och vara i väg i Ullared vi har också varit i väg på Jägersbo och spelat på hästar. Det var mycket trav lopp vi vann mycket.

För pengarna jag köpte tre socker munkar med jag åt två av munkarna, det var gott. Det var hela min familj mina föräldrar Britt-Marie, Lars-Rune, Ann-Sofie, Jessica, Mattias och Jimmy.

Vi var i väg och badade i sjöar och så badade vi i havet i Rigileje.

Vi var också vid  Brösarsps backar och hälsat på hos pappas syster Marianne och hennes katt Nisse vi var också på Kiviks musteri och handlade mycket saker ,sen var vi i väg och åtet på Brösarps Pizzeria. Jag åt kebab pizza med mycket vittlöksås på och mycket pizzasallad med, det var gott så drack jag en coca-cola till med det var också gott. Sen så gjorde vi inte så mycket mer i Brösarp.

Så har vi varit i väg på Väla i Helsingborg och ätit god middag och god efterrätt och så handlade vi mycket saker med, det var roligt.

Vi har varit i väg på marknader med och ätit god middag och så handlat. Vi var sedan mycket hemma på Hässleholmsvägen 4 i Stoby och tog det lugnt och sov länge. Åt goda frukostar, middagar och kvällsmat. Tittat på tv serier och film. Vi hörde på mycket bra musik och spelade på mycket roliga tv spel med. Det var roligt sen gjode jag inte så mycket mer i Stoby hos min familj så jag åkte hem tillbaka till min lägenhet.

När jag kom hem packade jag upp hela väskan och alla mina saker sen så tog jag det lugnt och var mycket med mina kompisar och vi såg mycket på tv och åt mycket god kvällsfika och pratade mycket med varandra det var roligt.

Sen gjode vi mycket annat roligt med, men jag kan inte berätta det andra för det tar för långtid.

Men jag vill berätta att jag har tyckt att hela denna sommaren och semestern har både varit bra rolig och spännande  slut.

Skrivet av Martin Marzedes Benz.


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia