Fredagen den 19 april 2024 - klockan 20:39
Facebook
Vilka är vi?
Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.
Genom denna sida vill vi dela med oss utav våra tankar, idéer och intressen.

Detta är våran blogg!
Skicka insändare
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


En Helg


Martin Benz 2014-06-30

Min helg.

I fredags så var jag hemma i lägenheten och tog det lugnt. Till kvällsmat åt jag pitabröd med mycket kebab inuti och mycket vitlöksås, dresing, jag hade mycket tomater och gurka med. Jag drack ett glas vatten till. Det var gott. Sen efter det så var jag iväg på Hemma kväll och köpte lösgodis för 24 kronor. Jag gick både dit och hem. När jag kom hem så gick jag till Mikael Wahlström, vi såg på barn program, Bolibompa på SVT barnkanalen. På kvällen var bra vi såg på Lets dance, men det var med bra. Vi åt lösgodis och så drack jag och Mikael Wahlström äppelcider med fläder, vi drack några glas med vatten till med och Mikael åt dumlekolor, det var gott. 

Sen såg vi på ”Welcome to sveden” det var bra sen gick jag hem.

Nästa dag gick jag upp klockan åtta på morgonen jag såg på Disney dags med bumbibjörnarna, Pluto och ”Timon och Pumba” det var bra. Till frukost åt jag två mackor med smör och honung på och så åt jag en stor portion med Yoghurt och drack jag en kopp med Zoegas kaffe till med mjölk och två socker bitar i det var gott. Sen kom min familj och hämtade mig vi åkte i väg till Väla i Helsingborg och åt god middag jag och vi åt nybakad potatis och kyckling och vitlöksås på, Så drack vi Zoegas kaffe till eftermidagsfika, det var gott sen så handlade vi mycket med jag köpte en ny t-shirt med en snygg flicka på, jag köpte ett par moderna byxor med hål på.

Och så köpte jag nya filmer med, det var roligt så pratade vi med mycket med.

Dom det var roligt sen körde vi hem på söndag sov vi läge, till klockan 12.oo!

Till frukost åt vi mackor, jag åt 4 mackor med smör och dallassallad med ost på och apelsin marmelad och ost på och så drack jag två koppar med te med mjölk och två socker bitar i till, det var gott.

Till middag åt vi god middag och drack god dricka till med mjölk det var gott sen så lyssnade jag på musik och såg på tv och så hörde jag på cdsivor och sen åt vi god middag och dricka mjölk, det var gott sen åkte jag hem.

När jag kom hem såg jag på tv, då såg jag på barnkanalen på barnprogram på bolibompahelg det var bra, sen såg jag på partaj, det var med bra. Sen gick jag och lag mig.

Så var denna helgen slut!

Jag tycker att det både varit en bra rolig och spännande helg.

Slut.

Skrivet Av Martinmarzedes Benz.

 


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Klockis TV

Klockradion

Anders

ANDREAS J

Anna

Emma

Jessica

Marcus

Stephan

Susanne
Vensin

Gäst

Våran Gästbok

Klockareverkstadens DC
Ansvarig utgivare:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Webmaster:   Datorteket Klockareverkstaden Dagcenter/ Hässleholms kommun
Redaktion:   Julia